Emotivci

Ako su emotivci neka im, mada imam osecaj da emotivni muskarci i zene prave vise buke i drame nego ovi racionalniji i "hladniji" jer su emotivni, pa izrazavaju svoja osecanja non-stop.
Sve u svemu, svi smo mi emotivci, i osecamo neke emocije, samo sto ih neki pokazuju javno, a neki drze za sebe.

Ako su emotivci neka im, mada imam osecaj da emotivni muskarci i zene prave vise buke i drame nego ovi racionalniji i "hladniji" jer su emotivni, pa izrazavaju svoja osecanja non-stop.
Sve u svemu, svi smo mi emotivci, i osecamo neke emocije, samo sto ih neki pokazuju javno, a neki drze za sebe.

Jeste pravo velis svi smo mi emotivni samo neki manje to pokazuju a neki vise..
sa tim da su neki osetljiviji po pitanju raskida ili tako neke emotivne traume a neki manje..

- - - - - - - - - -

ostace suva kujca

Ahaha ne mora da znaci ima nekih djevojaka koje ta osecajnost pali
ehh,,,

sa tim da su neki osetljiviji po pitanju raskida ili tako neke emotivne traume a neki manje..

Pa raskid svakog manje-vise zaboli, ne mozes da kazes "e bas mi je svejedno" jedino ako si u tu vezu usao mrtav 'ladan.
E nakon raskida je pitanje sta ces da radis, da l' ces da places u kafani dok pijes urlajuci njeno ime na sav glas, ili ces da kukas kuci u krevetu u mracnoj sobi, ili ces da gledas svoja posla, ali da osetis knedlu u grlu kada prodjes pored nekog mesta za koje te vezu uspomene.

- - - - - - - - - -

Ahaha ne mora da znaci ima nekih djevojaka koje ta osecajnost pali
ehh,,,
pa to tek kasnije ne sme se odma pokaze slabos

individualziam nema veze sa emocijama ili njihovim nedostatkom
nemash pojma

kako nema
.upravo tom pojavom individualizma, ljudi su postali, umisljeni ili ne, previse samozivi a samim tim i samostalniji
to je samo preneseno znacenje, jer upravo se iz tog razloga izgubila ta nit izmedju muskarca i zene i emocija, pokazivanjem volje zelje pozrtvovanje
sve se svelo na to "ja hocu", "ne odgovara mi", nema empatije itd
pogresno tumacenje

kako nema
.upravo tom pojavom individualizma, ljudi su postali, umisljeni ili ne, previse samozivi a samim tim i samostalniji
to je samo preneseno znacenje, jer upravo se iz tog razloga izgubila ta nit izmedju muskarca i zene i emocija, pokazivanjem volje zelje pozrtvovanje
sve se svelo na to "ja hocu", "ne odgovara mi", nema empatije itd
pogresno tumacenje

indivudalizam je kvalitet I time sto je individualac covek nije kao svi oko njega
to nema veze sa emotivnim kapacitetom, potencijalom, socijalnom I emocionalnom inteligencijom koja moze biti ovakva ili onakva
vecina ljudi jednostavno nema to u sebi, tako su odgajani- jadni bedni I bezvredni
I na vrh svega toga su josh I isti dosadni I nisu individualci :lol:

Muskarac koji rida zbog sitnice ili se veseli ko malo dete zbog sitnice je po meni slabic...

Svima nama je tesko ali bolje to ne pokazivati.

Ja se secam kada sam sluzio vojsku, kaze neki pajvan ajmo mars 10 km a ono sunce upeklo bio avgust a mi junska klasa a to leto bilo toplo kao ni jedno do sada. Kazu marsiracemo na neku planinu pesice, e sad da nedujlim pricu.

Glavno je da kazem da mi je bilo tesko i da sam bio zedan i umoran ali ja sam hteo da dokazem drugima da ja to mogu. Nisam hteo pokazivati emocije jos sam govorio svojim drugovima ajmo braco, ajmo. Da sam poceo plakati zbog ojeda ko neka zena tada bi svako rekao da sam ckapi.
Dosli smo na planinu u sumrak ko polomljeni. Dosta niih je odustalo a ja sam cak kasnije zbog toga bio nagradjen,mislim ukinuli su mi neku kaznu koju sam imao.

indivudalizam je kvalitet I time sto je individualac covek nije kao svi oko njega
to nema veze sa emotivnim kapacitetom, potencijalom, socijalnom I emocionalnom inteligencijom koja moze biti ovakva ili onakva
vecina ljudi jednostavno nema to u sebi, tako su odgajani- jadni bedni I bezvredni
I na vrh svega toga su josh I isti dosadni I nisu individualci :lol:

jedna stvar je individualizam kao posledica a nešto sasvim drugo kao cilj. ovo drugo je u praksi najčešće sinonim za debilizam :lol:

pa o tome ja i pricam
samo me mrzi da se objasnjavam

Back