LastGentleman
Primećen član
- Poruka
- 911
Kakvo misljenje imate o takvom tipu muskarca ??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ostace suva kujcaKakvo misljenje imate o takvom tipu muskarca ??
Ako su emotivci neka im, mada imam osecaj da emotivni muskarci i zene prave vise buke i drame nego ovi racionalniji i "hladniji" jer su emotivni, pa izrazavaju svoja osecanja non-stop.
Sve u svemu, svi smo mi emotivci, i osecamo neke emocije, samo sto ih neki pokazuju javno, a neki drze za sebe.
ostace suva kujca
Jeste pravo velis svi smo mi emotivni samo neki manje to pokazuju a neki vise..
sa tim da su neki osetljiviji po pitanju raskida ili tako neke emotivne traume a neki manje..
pa to tek kasnije ne sme se odma pokaze slabosJeste pravo velis svi smo mi emotivni samo neki manje to pokazuju a neki vise..
sa tim da su neki osetljiviji po pitanju raskida ili tako neke emotivne traume a neki manje..
- - - - - - - - - -
Ahaha ne mora da znaci ima nekih djevojaka koje ta osecajnost pali
ehh,,,
pa, u manjoj ili vecoj meri svi smo emotivni i/ili osecajni
mozda je bitnije kako te emocije ispoljava
individualziam nema veze sa emocijama ili njihovim nedostatkom
nemash pojma
kako nema
.upravo tom pojavom individualizma, ljudi su postali, umisljeni ili ne, previse samozivi a samim tim i samostalniji
to je samo preneseno znacenje, jer upravo se iz tog razloga izgubila ta nit izmedju muskarca i zene i emocija, pokazivanjem volje zelje pozrtvovanje
sve se svelo na to "ja hocu", "ne odgovara mi", nema empatije itd
pogresno tumacenje
indivudalizam je kvalitet I time sto je individualac covek nije kao svi oko njega
to nema veze sa emotivnim kapacitetom, potencijalom, socijalnom I emocionalnom inteligencijom koja moze biti ovakva ili onakva
vecina ljudi jednostavno nema to u sebi, tako su odgajani- jadni bedni I bezvredni
I na vrh svega toga su josh I isti dosadni I nisu individualci![]()
jedna stvar je individualizam kao posledica a nešto sasvim drugo kao cilj. ovo drugo je u praksi najčešće sinonim za debilizam![]()