gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Previse sam emotivan i preosetljiv.
to potice od malih nogu.
to potice od malih nogu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pročitah post jednog forumera znamenitog, pa se setih da je nešto slično nekada ranije napiso jedan drugi isto tako znameniti forumer, pa još jedan...i pomislih u sebi jeote vi ste neki emotivci, to se ne isplati baš, ima da najebbeš, ima da te boli kad i ne treba da te boli...a i žene ne vole plačipičke...misim što to radiš sebi
pitanje za žene...šta mislite o muškarcima emotivcima ?
mada aj dobro može i muški...
ako mi padne na pamet neko pametnije pitanje ću editujem
pročitah post jednog forumera znamenitog, pa se setih da je nešto slično nekada ranije napiso jedan drugi isto tako znameniti forumer, pa još jedan...i pomislih u sebi jeote vi ste neki emotivci, to se ne isplati baš, ima da najebbeš, ima da te boli kad i ne treba da te boli...a i žene ne vole plačipičke...misim što to radiš sebi
ma tarzani su zakon
isuču ga, zavuču i otperjaju
pa su emotivni od 22 do 00 kad gledaju četvrtfinale sp
pitanje za žene...šta mislite o muškarcima emotivcima ?
mada aj dobro može i muški...
ako mi padne na pamet neko pametnije pitanje ću editujem