emotivac

pročitah post jednog forumera znamenitog, pa se setih da je nešto slično nekada ranije napiso jedan drugi isto tako znameniti forumer, pa još jedan...i pomislih u sebi jeote vi ste neki emotivci, to se ne isplati baš, ima da najebbeš, ima da te boli kad i ne treba da te boli...a i žene ne vole plačipičke...misim što to radiš sebi

pitanje za žene...šta mislite o muškarcima emotivcima ?
mada aj dobro može i muški...

ako mi padne na pamet neko pametnije pitanje ću editujem

zavisi kako ti definises emotvca..
da li je to osoba koja sve 10 x jace oseca
koja bas dublje analizira sve svoje emocije
koja udara glavom kroz zid zbog njih
koju lako slome...
koja stalno prica o istim ili se povlaci u sebe..zavisi ko sto rekoh od tvog shvatanja...

meni je privlacna osoba koja je prirodna u ravnotezi sa svojim emocijama,pa cak i da je kod njega sve 1000x jace,ako je on ono sto zelim normalan i prirodan na nekom nivou koji meni pashe,ne bi mi smetali toliko njegovi 'teski dani'.valjda smo tu da se nadopunjujemo...
ali jedino sto mi smeta su osobe koje stalno kukaju..nemam ja problem s nekim ko ce da se pozali,cak sta vise,ali ne volim one koji misle da ih je svet prokleo i da se stalno zale i ne cine nista da promene to stanje....

Emotivan kao, kuco, maco, svetlosti mojih zvezda i sl. ne nisam. Mozda sam kao klinac bio, ali od toga nema leba, samo prazno zanosenje.
Mozda na povrsini delujem hladno ljudima, ali mislim da nisam takav. Preduslov je da nekom verujem i da me neko prihvata, posle se otvorim i pokazem druge emocije.
Opet mogu da budem i nezan i sve, ali da dajem i da se predajem potpuno i bezglavo ne. Jednostavno nisam takav.

Ne znaci da nemam osecanja, ali drzim to za sebe u 4 zida. Da sam mladji, zanosio bih se, ali dovoljno se ponavljala situacija da sam ja i "dusa, srce, dobar", muvanje sve super, al' ipak ce biti sa nekim drugim.
Tako da, bez zanosenja.

pročitah post jednog forumera znamenitog, pa se setih da je nešto slično nekada ranije napiso jedan drugi isto tako znameniti forumer, pa još jedan...i pomislih u sebi jeote vi ste neki emotivci, to se ne isplati baš, ima da najebbeš, ima da te boli kad i ne treba da te boli...a i žene ne vole plačipičke...misim što to radiš sebi

Pa i ljubav je valjda neka emocija, tako da nema ljubavi bez emotivaca ;)

ma tarzani su zakon
isuču ga, zavuču i otperjaju
pa su emotivni od 22 do 00 kad gledaju četvrtfinale sp

Dobro je makar prvo ne proverava da nema veverica :)

Poslednja izmena:

pitanje za žene...šta mislite o muškarcima emotivcima ?
mada aj dobro može i muški...

ako mi padne na pamet neko pametnije pitanje ću editujem

muskarci su vise osecajni no emotivni
a sta znam, nisi emotivan samo ako izrazavas emocije, to je valjda vise unutrasnja stvar
meni ne smeta samo da nije njanjav, onda je ko gej

Back