emotivac

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
pročitah post jednog forumera znamenitog, pa se setih da je nešto slično nekada ranije napiso jedan drugi isto tako znameniti forumer, pa još jedan...i pomislih u sebi jeote vi ste neki emotivci, to se ne isplati baš, ima da najebbeš, ima da te boli kad i ne treba da te boli...a i žene ne vole plačipičke...misim što to radiš sebi

pitanje za žene...šta mislite o muškarcima emotivcima ?
mada aj dobro može i muški...

ako mi padne na pamet neko pametnije pitanje ću editujem

pročitah post jednog forumera znamenitog, pa se setih da je nešto slično nekada ranije napiso jedan drugi isto tako znameniti forumer, pa još jedan...i pomislih u sebi jeote vi ste neki emotivci, to se ne isplati baš, ima da najebbeš, ima da te boli kad i ne treba da te boli...a i žene ne vole plačipičke...misim što to radiš sebi

Volim emotivne muskarce.

a tamo reče da si čvrsta, tvrda, ne može muškarac da te osvoji tek tako...i kako ti misliš da će jedan emotivac da se trudi oko tebe...pa ima se rasplače bre dok te smuva, ima da digne ruke i da se ubedači posle prvog pokušaja

Nemam nista protiv, ako su emocije pozitivne. Jer i bes je emocija :lol:

teshko da ce da ti padne, pa josh pametnije :lol:
al dobro
da dam svoj skroman doprinos

kakav bre emotivac! samo sekira, pa da vish kako slusha sve.. zena snena.
moze i motka, u nedostatku alatke adekvatne..
taman posla da pusti neku kapljicu , msm na suzu , da ne bude zbuna..
a tek papuche il klompe da obuje, odmah kroz prozor s vraa solitera..
e tako..

ostavljam cigarete pa tako malo , nezna sam :sad2:

Emotivci su oni Koji otvore svoje srce i dusu.....daju ti sve na dlanu(nadam se da shvatas sta hocu reci) ne plase se da im dodirnes dusu..tako nekako.

znači ti mene definitivno smatraš za debila :lol:
shvatam katcha...samo što takvi obično najebu...retke ste vi koje nećete da zloupotrebite otvaranje duše, koje se ne podsmevate tome...

- - - - - - - - - -

teshko da ce da ti padne, pa josh pametnije :lol:
al dobro
da dam svoj skroman doprinos

kakav bre emotivac! samo sekira, pa da vish kako slusha sve.. zena snena.
moze i motka, u nedostatku alatke adekvatne..
taman posla da pusti neku kapljicu , msm na suzu , da ne bude zbuna..
a tek papuche il klompe da obuje, odmah kroz prozor s vraa solitera..
e tako..

ostavljam cigarete pa tako malo , nezna sam :sad2:
teško...mislim da je ovo moj maksimum :sad2:
neznam što se zamlaćujem kao ako mi padne...će padne sutra malo...:mrgreen:

shvatam katcha...samo što takvi obično najebu...retke ste vi koje nećete da zloupotrebite otvaranje duše, koje se ne podsmevate tome...

- - - - - - - - - -

Svasta...nisu svi ovde tinajdzeri ...

- - - - - - - - - -

bodrimo ga dikice :lol:

ne spuštaj priču na lični nivo, pričamo uopšteno

- - - - - - - - - -

ako sam napiso plačipička, to ne znači da pod emotivcem smatram samo to...misim to je najmanje bitna stavka

Ja stvarno mislim ozbiljno, ali uopsteno ne znam sta bih ti rekla....sve zavisi od osobe do osobe...mada veliki broj ubedjena sam, ima isto misljenje kao i ja.

Pa, znaš kako, ima raznih emocija. Ne vidim kako je čovek putpun, ako se ne raduje, ne nervira, ne besni, ne voli, ne tuguje, ne razneži se, itd. Nije valjda "muški" biti hladna mašina? Jbg, i muškarci zaplaču ponekad, više u sebi, nego spolja. Bar ja tako. Najviše od muke neke. Žene su drugačije, drugačiju biohemiju imaju, pa više pokazuju.

Pa, znaš kako, ima raznih emocija. Ne vidim kako je čovek putpun, ako se ne raduje, ne nervira, ne besni, ne voli, ne tuguje, ne razneži se, itd. Nije valjda "muški" biti hladna mašina? Jbg, i muškarci zaplaču ponekad, više u sebi, nego spolja. Bar ja tako. Najviše od muke neke. Žene su drugačije, drugačiju biohemiju imaju, pa više pokazuju.
Da, to je upravo ono sto zelim reci....treba biti covek sa svim svojim Manama i vrlinama ,pokazati celovitost osobi do koje ti je stalo....to cenim:ok:

Back