- Poruka
- 37.256
Ne znam šta znači emotivno nezreo.
Može primer?
Muškarac koji svoju mamu mora da pita šta da radi kad hoće da donese neku odluku u životu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam šta znači emotivno nezreo.
Može primer?
Muškarac koji svoju mamu mora da pita šta da radi kad hoće da donese neku odluku u životu!
To mi se ne sviđa.
Sviđa mi se kad muškarac u sebi sačuva detinje crte - radoznalost, razdraganost, naivnost, a to nije nezrelost.
pih,vas dvojeNe opet.
Prošli put je bicepsima plašila Minona i mene.
Mi smo poslabašni i nismo smeli da se dopisujemo sa njom sve dok nam nije u mislima izbledela njena pojava.
E moj Dačo,uglavnom je tako...sazreju pre vremena, moraju...nema skuta maminog a ni tatinogPreterujete sa tom teorijom o mamama, ispade da ce sirocad ili deca iz rasturenih brakova postati pojam zrelosti, opet kao ona tema gde su tvrdili da tek kada neko najebe u zivotu postaje bolji covek, znaci da bi deca sazrela treba da ostanu bez roditelja, mislim koji ce im onda K-c uopste roditelji, daj da ih stancujemo u laboratorijama, zrele i snazne.
tako je
meni sinoc rekose da sam petar pan))))))
Smanji bre malo...msm u tim godinamaJoj, Kolačiću.
Sva sam se naježila.
![]()
joj..Joj, Kolačiću.
Sva sam se naježila.
![]()
Naravno,slazem se ali kao i svuda i tu ima izuzetaka...samo takvihCinjenica je da su prinudjeni da se bore kroz zivot, ali to ne znaci da ce deca koja su imala punu podrsku roditelja postati retardi.
Naravno,slazem se ali kao i svuda i tu ima izuzetaka...samo takvihprezaštićenost uglavnom dovede do toga da takva deca skoro postanu autistična...
Smanji bre malo...msm u tim godinama![]()
joj..
i ja od tvog najezivanja)))
Ja jesam,a ni oko mog muza se baš nisu pretrgliAko izuzmemo slucajeve zivljenja pod staklenim zvonima ipak mislim da se preteruje, jer malo ko je postigao bas sve bez ikakve pomoci roditelja, retki su takvi kojima se roditelji nisu nasli kada je zatrebalo.
Ja jesam,a ni oko mog muza se baš nisu pretrgli![]()
žene i emotivno nezreli muškarci
da li si imala kontakta sa takvima, da li si upadala u šemu s takvima zarad loše procene ili čega već ?
uostalom sve što imaš da kažeš o svojim iskustvima povodom emotivno nezrelih muškaraca
ako je tema bila ili ako postavljač smara, može lock teme i ban za postavljača, sa otvorenom opcijom da ban bude i trajnijeg karaktera
blagodarim