emocije

Preterujete sa tom teorijom o mamama, ispade da ce sirocad ili deca iz rasturenih brakova postati pojam zrelosti, opet kao ona tema gde su tvrdili da tek kada neko najebe u zivotu postaje bolji covek, znaci da bi deca sazrela treba da ostanu bez roditelja, mislim koji ce im onda K-c uopste roditelji, daj da ih stancujemo u laboratorijama, zrele i snazne.

Ne opet.:zcepanje:

Prošli put je bicepsima plašila Minona i mene.
Mi smo poslabašni i nismo smeli da se dopisujemo sa njom sve dok nam nije u mislima izbledela njena pojava.
pih,vas dvoje
mogu da oduvam jednom rukom:pkotikrivbavisesportomdaojačaš:p

- - - - - - - - - -

Preterujete sa tom teorijom o mamama, ispade da ce sirocad ili deca iz rasturenih brakova postati pojam zrelosti, opet kao ona tema gde su tvrdili da tek kada neko najebe u zivotu postaje bolji covek, znaci da bi deca sazrela treba da ostanu bez roditelja, mislim koji ce im onda K-c uopste roditelji, daj da ih stancujemo u laboratorijama, zrele i snazne.
E moj Dačo,uglavnom je tako...sazreju pre vremena, moraju...nema skuta maminog a ni tatinog:sad2:

Naravno,slazem se ali kao i svuda i tu ima izuzetaka...samo takvih:roll:prezaštićenost uglavnom dovede do toga da takva deca skoro postanu autistična...

Ako izuzmemo slucajeve zivljenja pod staklenim zvonima ipak mislim da se preteruje, jer malo ko je postigao bas sve bez ikakve pomoci roditelja, retki su takvi kojima se roditelji nisu nasli kada je zatrebalo.

žene i emotivno nezreli muškarci
da li si imala kontakta sa takvima, da li si upadala u šemu s takvima zarad loše procene ili čega već ?
uostalom sve što imaš da kažeš o svojim iskustvima povodom emotivno nezrelih muškaraca
ako je tema bila ili ako postavljač smara, može lock teme i ban za postavljača, sa otvorenom opcijom da ban bude i trajnijeg karaktera
blagodarim

I sama pomislim cesto da sam emotivno nezrela...

Muškarac koji svoju mamu mora da pita šta da radi kad hoće da donese neku odluku u životu!

ma da je samo mama.
jel mogu ovde anonimno>
hvala, m a mama je onako ali su dve sestre i 4 od ujaka i stricheva, sve me spopadaju i ne daju mi da milsim svojom glavom. zalio sam se zalio nastavnici u skoli i i kad sam pocheo da pricam rechemi ona ajmo negde na privatno.

ne mogu vise ovako, ubicuse majkemi

Back