Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas mi je drugarica rekla da nikad prema njoj nisam pokazao emocije osim kad sam pijan.
Najezhio sam se.
Ovako se ne secam kada sam se ljudski smejao ili bio veselo.
Nop ne druzim se sa emocijama retko kada uvek sam hladan i briga me za sve,ovako uvek pomazem drugima i raveselim svakog druga kada je tuzan ili kada je smor u drustvu zapocnem neke teme cisto da se zezaju malo.Ovako se ne secam kada sam se ljudski smejao ili bio veselo.
Zainteresovan sam za Psihologiju, tako da mnogo puta sluzim kao skolski psiholog umesto onog sto placa Ministarstvo. >.>
Kod problema pokusavam da pridjem racionalno, a ne emotivno. I to je do sada pokazalo odlicne rezultate.
emocije? od kada sam krenula u gimnaziju, upoznala sam divne ljude, obozavam da ispoljavam emocije, to radim svakodnevno....![]()
Da li za sebe smatrate da ste emotivno hendikepirani?
Da li smatrate da, ako jeste, vam to ništa ni ne znači, ili vam emocije igraju veliku ulogu u životu?
Koliko ste u stanju da shvatite tuđe emocije i da pomognete drugima?
Da li ste tip osobe koja voli da se uvek svugde i svakome nađe, ili ne znate kako da se ponašate u tim situacijama, pa bežite?
žao mi je ako je nešto sl. bilo.
sta fali gimnazijalkama?![]()
ne fali im nista
pa to je kod vas
kod nas nije tako
pa to je kod vas
kod nas nije tako