Emocije pretočene u zvuk

Urwald

Ističe se
Moderator
Poruka
2.518
Ponekad je najteže reći/opisati kako se zaista osećamo. Reči zastanu, emocije da se zbrkaju, a ono što doživljavamo ostane zaključano duboko u nama. Jedan od načina da se ovo prevaziđe je muzika - nota, stih, ritam mogu poslužiti kao odraz našeg unutrašnjeg sveta koji ne umemo ili ne možemo da iskažemo drugačije.
Iz te ideje nastaje prostor gde ljudi mogu da dele muziku koja oslikava njihovo emocionalno stanje — ne samo rečima, već zvukom.

Kroz pesme i zvuk svako je dobrodošao da podeli svoju tugu, radost, bes, ljubav, zbunjenost kao i ostale nijanse osećanja.

Ja samo dark ambient tako nesto pa onda potonem u ponore
Tako nekako je i kod mene bilo do pre par godina, imao sam tu neku playlistu još od perioda srednje i nadograđivao je godinama posle toga. Mahom bih takve stvari slušao kada želim da se povučem od ljudi i samo preguram burnout, depresivne epizode i slično. Kada sumiram sve to rekao bih da mi je bilo od koristi.
Znam ovu stvari, skroz je na mestu.

Tako nekako je i kod mene bilo do pre par godina, imao sam tu neku playlistu još od perioda srednje i nadograđivao je godinama posle toga. Mahom bih takve stvari slušao kada želim da se povučem od ljudi i samo preguram burnout, depresivne epizode i slično. Kada sumiram sve to rekao bih da mi je bilo od koristi.

Znam ovu stvari, skroz je na mestu.
A ja tako vec 15 godina uvijek se vratim toj sigurici od dark ambienta....

Back