SSJ4
Ističe se
- Poruka
- 2.334
Balans u prirodi se zasniva na ubijanju (i tako je vec stotinama miliona godina u najmanju ruku). Ako pustis jednu vrstu da se previse mnozi (a hoce ukoliko joj dozvolis), unistice svoje staniste. Priroda nije bas hipi ...Hehe,pazi sad ovo:
Dok sam citao tvoj post,pomislio sam sledece:
Spas planete i zivota lezi u veganskoj ishrani i samim tim sam pomislio da tvoj post ima nekog smisla posto vegan ishrana se zasniva samo na biljkama,a posto se one mnogo konzumiraju u toj ishrani,najbolje bi bilo da budu bez emocija.
I onda odmah mi ulece kontra misljenje.
Struktura coveka jeste da on nije mesojed,jer on nije pravljen da vija zivotinje i kida im meso ocnjacima,jeste da mi imamo neke nazovi ocnjake,ali nije to to. Struktura coveka ukazuje vise da je on stvoren za vegansku ishranu,odnosno za ishranu koja nema mesa.
Ali ako se okrenemo zabranjenim znanjima,videcemo da covek moze da zivi samo na solarnoj hrani,kao na sun gazingu,manje - vise. I na tecnosti naravno.
Sto znaci sta?
Savrsena harmonija coveka sa prirodom,bez ubijanja. Biljke bi mogle da zive kao mi slobodno,bez ubijanja i bez ubijanja zivotinja. Sve tri vrste u savrsenoj hramoniji.
E sad to opet povlaci pitanje,zasto zivotinje se ne hrane solarnom hranom? Zasto jedu jedne druge?
Zasto biljke jedu zivotinje?
Takodje, ljudi ne vare celulozu koja je u prirodi najveci izvor biljne hrane. Te smo stoga i zato sto dobro varimo meso - svastojedi.
Poslednja izmena: