Emocijalna prevara i kako dalje

Bacardi

Početnik
Banovan
Poruka
33
Kako razumeti, prevazići i oprostiti prevaru?Da li biste mogli da živite sa oproštenom prevarom?Ja sam osoba koji je oprostio devojci,da li biste i vi oprostili prevaru,i da li bi vam u glavi bilo'prevariće me opet'?Da li imate neki primer kako vas je devojka/dečko/žena/muž prevarila-o,šta je slagala-o? Da li ste trenutno u situaciji kada razmišljate da li možete da oprostite svojoj devojci/dečku/žena/muž neke stvari (prevaru, ali onu najgoru-tzv. emocionalnu)

ček da pišnem nešto na ovo, pa da odem da izmanipulišem jednu koleginicu..

elem bato, pazivako

Jedini način oproštaja je - zaborav.

Sve ostalo je pričam ti priču.

Ako ne zaboraviš totalno i kompletno, neka lobotomija hipnoza ovo ono..crv će da radi uvek i da ti grebe mozak, i postavljaćeš ovakva pitanja.

Treba da se toliko izveštiš da nekako otupiš za tu činjenicu, ako već ne možeš da zaboraviš, a nećeš.

To ti je isto kao i sa spomenicima žrtvama rata, kao pamtimo ali..NE zaboravljamo (što će reči, držimo vas na oku mamuvam!)

Sad da se poruše svi spomenici na svetu, niko ne bi imalo da prenosi plamen mržnje, osvete isl

ovako, to se neguje, čuva, sviraju se himne i polažu venci.

Hoćeš li ti svom spomeniku da sviraš himnu ili ćeš da ga srušiš zavisi od tebe.

Predlog/Savet: ižyebi i ti nešto šinko !

Kako razumeti, prevazići i oprostiti prevaru?Da li biste mogli da živite sa oproštenom prevarom?Ja sam osoba koji je oprostio devojci,da li biste i vi oprostili prevaru,i da li bi vam u glavi bilo'prevariće me opet'?Da li imate neki primer kako vas je devojka/dečko/žena/muž prevarila-o,šta je slagala-o? Da li ste trenutno u situaciji kada razmišljate da li možete da oprostite svojoj devojci/dečku/žena/muž neke stvari (prevaru, ali onu najgoru-tzv. emocionalnu)

jao ako ne prodje mesec bez teme o prevari kapiram propasce pdf :roll:
ne bih oprostila nikad, jer sam tesko zlopamtilo...taj ko prevari jednom prevarice jos sto puta...koj ce ti djavo takav skart pored sebe, sedam milijardi ljudi pa biraj nesto bolje...

cim ti nas pitas, oprostio nisi, nego ti sad radi crv....izadji iz tog zacaranog kruga

Poslednja izmena:

Ahaha koji mlakonja i to rogat

onaj ko ne može da nađe bolju oprostiće,
onaj ko može daće pedalu

u 90% slučajeva

Cim se postavljaju ovakva pitanja i preispitivanja znaci da nije oprosteno

p.s. prevare se ne oprastaju, i oni koji kazu da su oprostili sami sebe zavaravaju jer se povredjena sujeta tesko leci
jako je mali broj ljudi u stanju da predje preko prevare i oprosti, ali onako skroz

Takvi ne postoje.
Ajd' što lažu nas, manje-više.
Ali, što lažu sebe ?
Podsvest sprečava oprost, ona je ta što određuje ritam.
U tim igrama života...

@tema ne moze da se oprosti dok se ne zaboravi, a posto ne moze da se zbaoravi, znaci da iskrenog oprastanja nema...tjah moze da se oprosti i ostavi, ali ni to nije prastanje. jedino ako nema neke simbioze, pa on vara nju, ona njega..znaju oboje, al su srecni.

Poslednja izmena od moderatora:
@tema ne moze da se oprosti dok se ne zaboravi, a posto ne moze da se zbaoravi, znaci da iskrenog oprastanja nema...tjah moze da se oprosti i ostavi, ali ni to nije prastanje. jedino ako nema neke simbioze, pa on vara nju, ona njega..znaju oboje, al su srecni.

Ovo poslednje funkcioniše, uglavnom, po dogovoru.
A, i brak, sam po sebi, je po dogovoru.
Čuvaju leđa jedno drugom.
Ona lezbijka, a on pedder....!
A, u javnosti društvo im zavidi - na "pravoj ljubavi" !

Mogla bih oprostiti ako sam prizna, ali ne bih mogla ziveti sa prevarom...ne zbog sujete, vec izgubljenog poverenja...svi znacajni odnosi u mom zivotu bazirani su na poverenju i kad njega vise nema tesko ga je povratiti, u tom slucaju bilo bi nemoguce..zato bi bilo najpostenije i najbezbolnije da svako krene u svom pravcu...

Back