TORQUEMADA
Aktivan član
- Poruka
- 1.819
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ste se popalili, pustite decu na miru. Da setaju utoke i celave glave (muzevno, zar ne?) ko 90-ih, ne bi bilo problema?![]()
јел мушки емо метросексуалац?
Pa pobunila se deca protiv vasih (odraslih) gluposti. Napokon.
Ono, maco je ovo a "pravo zensko" je....ono.
Sem sto lakira knokte, brije malje, cupa obrve, i stavlja maskaru + smesno se oblaci, nije.
Zapravo je dosta tesko razlikovati male species od female species homo sapiens emoseksualis
..BettyBlue izgleda nije zadovoljna odgovorima..
..ne znam kako bih reagovala da moje dete upadne (ozbiljno) u ovakav fazon..
..normalno je da ochekujem (i vidjam, povremeno) periode bedaka, nihilizma, hejterskog stava
prema svemu i svachemu i svakom...ali to naidje i prodje..
..kradu poneshto i od spoljashnjeg look-a, ali ne sve i ne uvek..hvala bogu..
..ne znam da li bi mi bilo..hmmm...iritantnije da mi cerka ili sin izgleda ovako
![]()
..ohrabrujem ih da budu svoji i da menjaju stil kad postane masovan..
..za sad uspeva..
Izem im pobunu. Macho man je sranje(previse egoizma i testosterona), "pravo zensko" je tapeta od sminke preko face, i potencijalna anoreksija + mozak velicine graska.
Samo sto ni ovi emo klinci nisu nista bolji. Valjda u pubertetu hormoni brljaju za sebe pa im jos nije jasan fizicki i psihicki identitet. Sva sreca pa je to uglavnom samo faza u odrastanju.
Uglavnom to je veoma cudan i krajnje glup nacin za izlazenje na kraj sa tinejdzerskim problemima verovatno izazvan nedostatkom paznje roditelja, a sa zeljom da se privuce paznja okoline. Patoloski slucaj.
Naravno. SAmo je to izgazito patoloski nacin za tinjdzersku pobunu. Kao sto sam davno izrekao a i sad drzim do toga:
"U komunizmu nema goticara"
Radne akcije su lek.
nisam nikad išla na radnu akciju....nisam bila panker, nego hipik...i šta? zašto dete mora da radi fizički - ne shvatam?Naravno. SAmo je to izgazito patoloski nacin za tinjdzersku pobunu. Kao sto sam davno izrekao a i sad drzim do toga:
"U komunizmu nema goticara"
Radne akcije su lek.
Ма, да, а панкери у моје време (почетком осамдесетих) су баш били аутентични израз бунта комунистичке омладине! И ''црна ружа'', и разни хипици......баш оно, све изворно наше, домаће, стигло право са радних акција..!
(Ебеш тинејџера који није бунтован!)
Ма, да, а панкери у моје време (почетком осамдесетих) су баш били аутентични израз бунта комунистичке омладине! И ''црна ружа'', и разни хипици......баш оно, све изворно наше, домаће, стигло право са радних акција..!
..hellen, ukrala si mi dete..
..a oko ovog boldovanog - potpuno se slazem - jako bih se plashila
da mi je cerka u "splavarskom" fazonu,
najvishe zbog toga shto ne bih umela da je razumem i propratim kroz sledece godine..
..ova "emo - tematika" mi je ipak bliska i razumljiva i uvek
mogu da primetim preterivanje i zastranjivanje..![]()