Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo gde,samo da odes sa nekim ko se razume u komponente.Ti mu kazes otprilike sta hoces.On u radnji naruci sto ti treba.Ovako sam gde god odes,a vide da se ne razumes,poturice ti neku pos i skuplju komponentu,sa kojom neces biti zadovoljan.Pa ne razumem se u kompove,niti znam da ih sklapamZnam samo sta mi treba i za sta
Zato i pitam ako ne preko njih gde kupiti sklopljen ili delove,nacice se vec neko da sklopi ako je tako bolje/jeftinije.
Ja sam si uzo 10.1" tablet sa sve FM prijemnikom tako da sam zaokružio multimediju
Nemam ja živaca za Windowse a još manje da plaćam struju zbog napajanja od 800W
...comtrade drzi vesa jevrosimovic...emmi drzi bata avGigatron je kvalitetniji od win win i emmi. Za comtrade ne znam, skuplji su.
Kao i win win...comtrade drzi vesa jevrosimovic...emmi drzi bata av
Najbolja opcija za nabavku komponenti (ako ne zelis da se maltretiras sa carinom) su ti likovi sa KupujemProdajem. Ja sam komponente nabavljao od Digital Trigger-a i Trim-a, razumne cene, daju madjarsku garanciju.Pa ne razumem se u kompove,niti znam da ih sklapamZnam samo sta mi treba i za sta
Zato i pitam ako ne preko njih gde kupiti sklopljen ili delove,nacice se vec neko da sklopi ako je tako bolje/jeftinije.
Comtrad se barem u mom slucaju pokazao odlican,imam i dalje komp.koji sam kupio pre otprilke nekih 15 godina i dan danas radi,laptop pre nekih 3 godina isto i dalje sljaka i novi komp pre godinu dana,nikakvi kvarovi reklamacije......comtrade drzi vesa jevrosimovic...emmi drzi bata av