Emisija Ruske Jakic

Currito

Primećen član
Poruka
942
Možete da je volite, možete da je mrzite, ali je sigurno nećete ignorisati. Voditeljka poznate emisije „Ljubav i moda“ povukla se s malih ekrana, bar za neku širu publiku. Ipak, Ruška Jakić ostavila je svoj trag na mnoge današnje voditeljke kako svojim ponašanjem tako i izgledom. Šta danas radi intrigantna voditeljka, da li je odustala od srećne ljubavi ili joj je život buran kao nekada?

— Trenutno radim svoju emisiju „Ljubav i moda“ na Televiziji „Palma“. Prosto uživam u životu. Oduvek je bilo tako da kada je u našoj zemlji sve crno, meni sve dobro ide. Pišem i knjigu, tu moju famoznu, i uskoro ću je, nadam se, završiti. Zvaće se „Ja Ruška“ i biće autobiografska. Neću se koncentrisati na to da napišem s kim sam spavala, a s kim nisam, već će to biti priča o meni i dragim ljudima. Na emotivnom planu nema ničeg novog, slobodna sam i uživam u slobodi. Čekam princa na belom konju, nikada nisam jurila ka muškarcima. Kako ja volim da kažem: „Nekada sam bila mlada i lepa, sada sam samo lepa.“ Dobila sam unuka Luku pre sedam meseci i planiram da odem za Italiju, nadomak Torina, da posetim ćerku i njega.

Back