Емисија на Б92 о продаји органа на Космету- ''жута кућа'' и сл.

Ваше мишљење о емислији на Б92:

• Ukupno glasova
    21
  • Anketa je zatvorena .
Да поновим (уз допуну): да се не лажемо, Б92 заиста у принципу држи проамерички/антисрпски курс. Али, видети у баш свакој емисији то, поготово у оваквој, јесте озбиљан симптом параноје у надрипатриота.

Nadripatriota je nadripatriota, paranoik je paranoik, a budala je budala. Nemoj da generalizuješ.

Nadripatriota je nadripatriota, paranoik je paranoik, a budala je budala. Nemoj da generalizuješ.
Не генерализујем, шта ћу, кад се не ретко деси да се у једној особи случи све то, видимо из овог примера доживљавања дотичне емисије. Они тамо говоре о српским жртвама, а онда неко у том види - антисрпске намере. :roll: :mrgreen:

pazi, ja sad stavljam copyright na baba-sere. Jevropa je bavarska baba-sera, a za ostale ne znam... Ali samo ja imam pravo da se sprdam sa higijeničarkama, jasno?

..:tongue2:..ova sere i baba je..i bolesna je do koske, i mrzi sve koji ne piju ujutro chaj od bunike i ne chitaju lsd bilten "cheda the great"..

Kakva grupica maloumnika :hahaha:
Pa B92 nije CNN ili BBC koji nisu akteri ovog konflikta i boli ih Q pa mogu malo da pricaju od Srpskim malo o Siptarskim zrtvama.
Ja jos nisam video na te dve TV da se prica o Irackim stradanjima od strane Amerikanaca ili Engleza, a ako se ponekad i spomene to je u kontekstu gde se oni medjusobno ubijaju i "good boys" su oni sto su na njihovoj strani.

Jeste, svi su oni glupi i nepravedni u svetu, nasao se "srpski" B92 da im deli lekciju iz objektivnosti i etike :rotf:

p.s. nije ni cudo sto se ceo svet pisa po toj drzavi, kad u njoj zivi dobar deo g0vana koji pisa sam po sebi.
:thumbdown:
VI STE DNO DNA !
nabijem na Q i vas i tudje zrtve, imamo mi svoje.

Б92 има проамеричке, инструиране и необјективне вести. Остале емисије су прича за себе. Неке уопште не могу да гледам јер се из ваздуха види кога и шта пропагирају (Пешчаник и ЛДП), неке су мало суптилније али се опет види коју причу терају (Утисак недеље-ДС) а понешто је и гледљиво. Ову емисију нисам видела и нећу да се изјасним док не видим али много би помогло да знамо ко је на њој радио.

Како доживљавате ову врсту емисије на телевизији која има један, по мом мишљењу, потпуно антисрпски курс?

На шта Вам то личи?

1. покушај објективности

2. демонстрирање силе ( зна се ко их финансира- Сорош, дакле, ево Срби гледајте шта су Вам радили и све знамо да су Вам то радили али нико за то неће бити кажњен што смо Вам и доказали ослобађајућом пресудом за Харадинаја и Тачија)

Postavljaču teme: anketa je slučajno ili namerno prilično nespretno postavljena. Ja bih rekla da nije u pitanju pokušaj objektivnosti, već objektivnost, ali s obzirom na to da takva opcija ne postoji, onda jednom delu učesnika u raspravi nije moguće glasanje.

Ovo nije prvi put da se ta emisija emituje i nije prva iz serije emisija na B92 koje krajnje objektivno prikazuju događaje u ratovima na prostorima bivše SFRJ. Drugim rečima, TV B92 objektivno govori o srpskim, a i drugim zločinima, ali je drugo pitanje to što neko želi da zatvori oči pred zločinima koje su činili Srbi. Činili su ih i s tim se treba suočiti, kao što su ih činili Hrvati, Albanci i drugi.

O hrvatskim zločinima na prostorima RSK, posebno u Oluji, na B92 je više puta prikana odlična emisija koju je snimio MCK.

Tako da o pokušaju objektivnosti možemo govoriti kod nadripatriota i drugih, koji, minimizirajući zločine koje su počinili pripadnici njihovog naroda, ne shvataju koliko je takvo činjenje antipatriotsko.

Momenat........greska sofija.

Nije ni jedno ni drugo.....

To je u stvari legalizovanje zlocina b92,koje imamo da vidimo na primeru nase cenjene moderatorke :mrgreen:

Ovim emisijama b92 namazano legalizuje svoje zlocine prema srpskom narodu koje je pocinila,snime 50 neobjektivnih antisrpskih emisija i onda 1 ovakvu i ako se slozimo onda dodje neka registra iliti alergicna i samo nam kazu-a kako se sada slazete?
Isto tako daju krila zastupnicima srbofobije da nam kaze-ETOOOOOO JEL VIDITE.........

A u stvari ubijaju 2 muve 1 udarcem.......jos i dignu rejting ovbakvim senzacionalistikim dokumentarcima i to je to.

To je u stvari legalizovanje zlocina b92,koje imamo da vidimo na primeru nase cenjene moderatorke :mrgreen:

Ovim emisijama b92 namazano legalizuje svoje zlocine prema srpskom narodu koje je pocinila,snime 50 neobjektivnih antisrpskih emisija i onda 1 ovakvu i ako se slozimo onda dodje neka registra iliti alergicna i samo nam kazu-a kako se sada slazete?
Isto tako daju krila zastupnicima srbofobije da nam kaze-ETOOOOOO JEL VIDITE.........

A u stvari ubijaju 2 muve 1 udarcem.......jos i dignu rejting ovbakvim senzacionalistikim dokumentarcima i to je to.

Idi,ubi' se.

Да поновим (уз допуну): да се не лажемо, Б92 заиста у принципу држи проамерички/антисрпски курс. Али, видети у баш свакој емисији то, поготово у оваквој, јесте озбиљан симптом параноје у надрипатриота.

Oh, kako ti se šlihta sad bgdalibor...
Kraljice ili carice, nisam sigurna šta bih ti sad dala od te dve TiTuLe :heart:

Kakva grupica maloumnika :hahaha:
Pa B92 nije CNN ili BBC koji nisu akteri ovog konflikta i boli ih Q pa mogu malo da pricaju od Srpskim malo o Siptarskim zrtvama.
Ja jos nisam video na te dve TV da se prica o Irackim stradanjima od strane Amerikanaca ili Engleza, a ako se ponekad i spomene to je u kontekstu gde se oni medjusobno ubijaju i "good boys" su oni sto su na njihovoj strani.

Jeste, svi su oni glupi i nepravedni u svetu, nasao se "srpski" B92 da im deli lekciju iz objektivnosti i etike :rotf:

p.s. nije ni cudo sto se ceo svet pisa po toj drzavi, kad u njoj zivi dobar deo g0vana koji pisa sam po sebi.
:thumbdown:
VI STE DNO DNA !
nabijem na Q i vas i tudje zrtve, imamo mi svoje.
Браво.:ok:

B92 legalizuje svoje zločine prema sprskom narodu?????? Šta pričaš ti? Da su svi činili zločine prema srpskom narodu onako kako je to "činio" B92, mogli bismo da kažemo da smo srećni ljudi. Bože, svašta li ovde čovek može da pročita........neverovatno.

B92 legalizuje svoje zločine prema sprskom narodu?????? Šta pričaš ti? Da su svi činili zločine prema srpskom narodu onako kako je to "činio" B92, mogli bismo da kažemo da smo srećni ljudi. Bože, svašta li ovde čovek može da pročita........neverovatno.

Dobro izvini.......nemoj da me banujes :mrgreen:

B92 je za srpski narod veca nesreca nego jasenovac :mrgreen:

Toliko sam se na b92 nagledao pljuvanja po sopstvenom narodu da mi ovakvi pokušaji pranja savesti izazivaju mučninu.Gledao sam, emisija je OK, ali kad je gledam na B92 očekujem da mi iz ekrana svakog časa iskoči Nataša Kandić i lepo objasni da je krivica naša što su šiptari vadili organe Srbima.:rtfm:
Нажалост, тако је.:confused:

Наравно да због свега тога изазивају у једном делу популације сумњу...оправдану сумњу.

Postavljaču teme: anketa je slučajno ili namerno prilično nespretno postavljena. Ja bih rekla da nije u pitanju pokušaj objektivnosti, već objektivnost, ali s obzirom na to da takva opcija ne postoji, onda jednom delu učesnika u raspravi nije moguće glasanje.

Ovo nije prvi put da se ta emisija emituje i nije prva iz serije emisija na B92 koje krajnje objektivno prikazuju događaje u ratovima na prostorima bivše SFRJ. Drugim rečima, TV B92 objektivno govori o srpskim, a i drugim zločinima, ali je drugo pitanje to što neko želi da zatvori oči pred zločinima koje su činili Srbi. Činili su ih i s tim se treba suočiti, kao što su ih činili Hrvati, Albanci i drugi.

O hrvatskim zločinima na prostorima RSK, posebno u Oluji, na B92 je više puta prikana odlična emisija koju je snimio MCK.

Tako da o pokušaju objektivnosti možemo govoriti kod nadripatriota i drugih, koji, minimizirajući zločine koje su počinili pripadnici njihovog naroda, ne shvataju koliko je takvo činjenje antipatriotsko.

Ko je to ,ko je rekao i tvrdi da je B 92 Objektivna.?Ko je taj ko mene naziva antipatriotom samo zato sto ne mislim isto kao ti?.Ko tebi daje za pravo da me etiketiras? Ako si moderator ,pa nisi Bog i nemoj da mi guras reci u usta i sipas u moju glavu ono sto ti hoces da cujes i vidis.Kakva drskost?

Poslednja izmena:
Sagledavanje objektivnosti kroz nametanje iste u svojoj ne objektivnosti, pa jos i prihvatanje bez argumentovanog stava............
i da dodam zasto b92 nije pustila Ceski dokumentarni film o dogadjajima na KiM.........kao sto je RTS i to sa velikim zakasnjenjem *uradio*..............
a............. b92 je ONO STO JESTE /ko je kako shvata kroz njenu objektivnu neobjektivnost.ili kroz ma samo obrnuto/.........i sto *ISTINU* rusi ili gradi uredjivackom politikom ali ne urednika.......vec -daljinskih-uredjivaca...........moz da bidne al ne mora......mada ko kako sagleda..........svako ima pravo na vid ili slepilo....normalno DUSEVNO,UMNO,MISAONO i td i Tome slicno kroz nametnuti vid ili nametnuto slepilo....vec nabrojano.....sopstveni verujuci vid u nevid je vec...................ma da ne zamaram.............

Poslednja izmena:
Pa B92 je americka TV....tako da sve sto oni objavljuju nije slucajno i nema veze sa nikakvom objektivnoscu i novinarstvom e sad sta stoji iza ove price o trgovini organima videcemo

ha ha ha ha ha.. da B92 je ustasko-americka televizija i njihov cilj je da uniste srbiju :) tooo srbendo!!!!

btw ako se dobro secate i djindjic je pre svoje smrti bio "americki spijun" a cilj mu je bio da unisti srbiju kako su pisali tabloidi

Back