Emir / Nemanja Kusturica traži novog političkog zaštitinika u Aleksandru Vučiću?

gledao sam jednom intervju na bbc,mislim da je bilo o filmu crna macka, beli macor . od tada mu se divim

Ja ne gledam intervjue, gledam filmove. Sam je film genijalan, sta i zasto da slusam rezisera sta je i kako je
zamisljao. Isto vazi i za knjige. Zasto bih citala knjige rezisera, ako postoje knjige koje knjizevnici pisu.
Danas pisu knjige i fuzbaleri, a i njihove zene, ali ko voli fuzbal taj gleda fuzbal, ne zanimaju ga pametne
misli nekog Dragana Dzajica ili Lotara Mateusa.:D

Само пакосници, злуради, који сами у свом животу ништа урадили нису, или плаћени за то пљују по Кустурици.

Однос према њему један је од лакмуса.
sve je to olos, dali srpska ili necija druga

Ja ne gledam intervjue, gledam filmove. Sam je film genijalan, sta i zasto da slusam rezisera sta je i kako je
zamisljao. Isto vazi i za knjige. Zasto bih citala knjige rezisera, ako postoje knjige koje knjizevnici pisu.
Danas pisu knjige i fuzbaleri, a i njihove zene, ali ko voli fuzbal taj gleda fuzbal, ne zanimaju ga pametne
misli nekog Dragana Dzajica ili Lotara Mateusa.:D
ne znam zasto tako lupetas? dali znas o cemu se radi u njegovom intervjuu, znam da nemas pojma? knjige koje pisu KNJIZEVNICI? sta su za tebe knjizevnici, neko posebno, specijalizovano zanimanje, ima skola za knjizevnike?

Back