Emigrirati

U sustini zena je carica. Samo ako ima EU papire to nije nesto neizvodljivo.
Da je to uradila sa srpskim papirima bilo bi vau. A to je malo teze. Osim ako tata nema veliku penziju i ako nije nasla posao tamo/ odnosno registrovala svoj.

Žena je avanturista. Svaka čast. Ali za to treba biti rođen. Ne može svako. Ne može se od svog karaktera pobeći, a nije svako ni za odlazak u inostranstvo, ni za život u drugoj kulturi, ni za to da radi bilo šta da preživi...

Žena je avanturista. Svaka čast. Ali za to treba biti rođen. Ne može svako. Ne može se od svog karaktera pobeći, a nije svako ni za odlazak u inostranstvo, ni za život u drugoj kulturi, ni za to da radi bilo šta da preživi...

tachno nije ni radila

zhivela je na teretu drzhave, tu i tamo neshto na crno ubode (mislim neki posao) i to je to
takve osobine nazivati zhena avanturista.....hm?

Nekako mi krivo u PM

Znojim se po 12 sati imam finansijska sredstva ali nemam vremena

Ona nema finansijska sredstva ali ima vremena

Eto o čemu cijeli dan mozgam
Što baš ti imaš takvu prijateljicu i što baš ti moraš nad takvom situacijom
toliko da mozgaš? To ništa nije slučajno.
Seti se šta si sve ostavila na čekanju i kreni. Vremena nema. Hrabri ljudi
žive svoj život, a ne bogati, pametni i slično.

Što baš ti imaš takvu prijateljicu i što baš ti moraš nad takvom situacijom
toliko da mozgaš? To ništa nije slučajno.
Seti se šta si sve ostavila na čekanju i kreni. Vremena nema. Hrabri ljudi
žive svoj život, a ne bogati, pametni i slično.

pa shta znachi prijateljica dok smo ishli u shkolicu druzhile smo se
zatim je zhivot odveo sve nas u razlichite smjerove ali zahvaljujutji facebooku svi smo opet nashli
i sad smo folower-i

:)

Moja vršnjakinja sa kojom sam išla jedno vreme zajedno u školu, emigrilala je prije 3 sedmice u španiju

Svaki dan postavi objavu na Facebook kako napreduje, danas nas je pocastila video zapisom gde drvlje i kamenje baca na njenog brata koji je valjda dužan neke pare!

Iskreno divim se kako odrasla osoba moze biti toliko naivna i imati djecij pristup oko važnih životnih odluka !

S druge strane ljubomorna sam kad vidim te divne slike mora i prirode! I krivi mi je kad vidim da neko bez škole, posle dva propala braka uzme svog oca, dva psa i “emigrira” u španiju sa očevom penzijom jer ona lično nema nikakvih primanja !

Kontam bez 20 000 eura nigde nebih makla + da bih već imala plan kako “zaradjuvati i čime se baviti”

A ona bas ništa

I neki dan je rekla “ako ne uspijem onda se vratim ali sam makar pokušala jer sam već sa prvim mizem htela da emigriram ali on nije hteo, ovo je moj san”

Majku mu ali da bih ostvarila san moraš zapeti i naravno imati plan, uračunati sve moguće scenarije!

Nekako mi krivo u PM

greška , nije ona u nikakvoj prednosti , ti si ispred nje za kozna koliko kopalja, ti si ispred nje u prošlosti , u sadašnjosti i u budućnosti, ta tvoja drugarica postavila neke slike i oups ona bolje živi od tebe , ti i sada sa tih 12h rada i jurcanja bolje živiž , e a za vreme imaš ga Ruki , tu je oko tebe , samo kao i u ona 12 sata treba ti da uzmeš to vreme, samo neće ti se dati :vzagrljaj: :ortaci2:

Moja vršnjakinja sa kojom sam išla jedno vreme zajedno u školu, emigrilala je prije 3 sedmice u španiju

Svaki dan postavi objavu na Facebook kako napreduje, danas nas je pocastila video zapisom gde drvlje i kamenje baca na njenog brata koji je valjda dužan neke pare!

Iskreno divim se kako odrasla osoba moze biti toliko naivna i imati djecij pristup oko važnih životnih odluka !

S druge strane ljubomorna sam kad vidim te divne slike mora i prirode! I krivi mi je kad vidim da neko bez škole, posle dva propala braka uzme svog oca, dva psa i “emigrira” u španiju sa očevom penzijom jer ona lično nema nikakvih primanja !

Kontam bez 20 000 eura nigde nebih makla + da bih već imala plan kako “zaradjuvati i čime se baviti”

A ona bas ništa

I neki dan je rekla “ako ne uspijem onda se vratim ali sam makar pokušala jer sam već sa prvim mizem htela da emigriram ali on nije hteo, ovo je moj san”

Majku mu ali da bih ostvarila san moraš zapeti i naravno imati plan, uračunati sve moguće scenarije!

Nekako mi krivo u PM

Takvih slučajeva ima svuda.

Koliko njih živi sa roditeljima ili im roditelji sređuju za posao ili čak uvale i ženu i decu u roditeljsku kuću pa posle kukaju što Srbija ne valja, a ti isti bi i u inostranstvu (Španiji) živeli od pomoći roditelja.

Nemoj da mozgaš nego pusti budalu i zahvali Bogu što nisi nesposobna kao ona.

tachno nije ni radila

zhivela je na teretu drzhave, tu i tamo neshto na crno ubode (mislim neki posao) i to je to
takve osobine nazivati zhena avanturista.....hm?
Niti ti je ona prijateljica niti je ta zena avanturistica zakljucujem po upisima. Meni osobno mozda i grijesim mislim da je toj zeni u DE ponestalo opcija, mozda vise ne dobija pomoc pa je odlucila migrirati u Spanjolsku. Kako si sama napisala ljuborman si na nju da ne bi bilo da sam nesto krivo napisao. Sta se tice lihvarenja sistema dobro mi je poznata takva sorta ljudi. Pljuju po sistemu svemu i svacemu, ali s druge strane ako imaju ikakve prilike izvuci nesto iz njega izvlace.tj licemjeri jednom rijecju.

Back