ЕМИГРАНТ НАОРУЖАН СЕКИРОМ ОПЉАЧКАО КУЋУ У ШИДУ!

Poruka
1.516
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/migrant-opljackao-kucu-u-sidu_814995.html

Мигрант опљачкао кућу у Шиду
ШИД - Један из групе илегалних миграната који бораве у Шиду, ушао је у кућу у насељу Зелени појас наоружан секиром. Мигранти који одбијају да уђу у легалне токове, бораве у овом насељу тражећи начин да се домогну Европске уније.
Мигрант наоружан секиром ушао је у кућу у Улици Срете Славујевића у Шиду која се налази у непосредној близини пруге дуж које се мигранти свакодневно крећу у жељи да нађу начин да пређу границу. У кући су у том тренутку биле две једанаестогодишње девојчице.

ЉУДИ АКО НЕШТО НЕ ПРЕДУЗМЕМО САМИ НАСТРАДАЋЕМО! ОВА ГЛУПАВА ДРЖАВА НЕЋЕ ДА ШТИТИ СОПСТВЕНО СТАНОВНИШТВО! ДВЕ ДЕВОЈЧИЦЕ СУ БИЛЕ У ОПАСНОСТИ!

Шта се чудите....... хвала Богу да није било већих проблема..... али ово је озбиљно упозорење народу да се наоружа и обезбеди колико год може...
Овај скандал је СЛИКА СНС-СРБИЈЕ...... јбг...... ко нам је крив..... где су ови што су гласали за Ав???

Balkan je namenjen Arapima. Lokalno stanovnistvo ce emigrirati, biti proterano ili pobijeno.

Pa evo sta se radi u sred Atine. A svi znamo staje Grcka bila......nekad

Адекватна казна за посрнулу цивилизацију која је све своје вредности и светиње релативизовала, себичним говнима без деце и за просту репродукцију долази скори крај.

Ваћарите сплаваруше док још трају распродаје коктела. Ви сте последње генерације, на здравље вам било. Велик смо посао одрадили заједно.

Шта се чудите....... хвала Богу да није било већих проблема..... али ово је озбиљно упозорење народу да се наоружа и обезбеди колико год може...
Овај скандал је СЛИКА СНС-СРБИЈЕ...... јбг...... ко нам је крив..... где су ови што су гласали за Ав???

ДАЈ БРЕ НЕ КЕЊАЈ,КАКО да обезбеди границе Србије зидом,нисмо ми Мађарска равница..,.да,знамо да је план циониста да растури хришћанство,поготово Православне земље насељавањем муслиманских миграната АЛИ КАЖИ НАЧИН КАКО ДА ТО АПСОЛУТНО СПРЕЧИ а не само да кењаш ко да их неко довопди овде?!...гори сте ви хистерични лажови од оне ционистичке багре..

samo sto ce tvoj predsednik da ih pusti da vrsljaju po srbiji kako hoce sve u ime neke lazne tolerancije.

разлика је у томе што Мађарима и Хрватима неће нико да писне шта год раде јер то раде Србији (а веома им је мала и лако контролисана граница са истом) док нама мигранти могу да уђу одакле хоћеш и није могуће херметички то затворити....једин9и могући начин се ради-појачана контрола Војском и Полицијом да би се приморале Македонија и Бугарска да их ни они не пропуштају лако јер ће се иначе код њих задржавати..сви само трујете а нико да каже шта се друго може урадити...још тапшете овде кад они либтарди што се шатају због разлике од 40% поведу и мигранте из Авганистана са њима јер мисле да је то *добро зезаЊЕ*...Питање је дана кад ће се десити неко срање због тога,тј кад ће да нахватају неку пијану студенткињу на масовно силовање...после ће опоет наравно да буде крив Вучић а не ви који сте све то подржавали и тапшали......прича ми полицајац из краја да немају више људи за нормално функционисање јер су морали све да пошаљу доле због тих либтарда и да их само налазе пијане, дрогиране и *у акцији* по парковима....

Poslednja izmena:
разлика је у томе што Мађарима и Хрватима неће нико да писне шта год раде јер то раде Србији (а веома им је мала и лако контролисана граница са истом) док нама мигранти могу да уђу одакле хоћеш и није могуће херметички то затворити....једин9и могући начин се ради-појачана контрола Војском и Полицијом да би се приморале Македонија и Бугарска да их ни они не пропуштају лако јер ће се иначе код њих задржавати..сви само трујете а нико да каже шта се друго може урадити...још тапшете овде кад они либтарди што се шатају због разлике од 40% поведу и мигранте из Авганистана са њима јер мисле да је то *добро зезаЊЕ*...Питање је дана кад ће се десити неко срање због тога,тј кад ће да нахватају неку пијану студенткињу на масовно силовање...после ће опоет наравно да буде крив Вучић а не ви који сте све то подржавали и тапшали......прича ми полицајац из краја да немају више људи за нормално функционисање јер су морали све да пошаљу доле због тих либтарда и да их само налазе пијане, дрогиране и *у акцији* по парковима....

sve neki izgovori kako bi se ispunila zelja zapada da se srbija napuni migrantima. postoje jednostavni i efikasni nacini resavanja migranata koji se i onako ne popisuju i ne predstavljaju. to prvo, a drugo.....gledala sam uzivo prenos demonstracija, nisam videla pijane i drogirane.

- - - - - - - - - -

I tvoj predsednik
a moze da ih pusti ko hoce
neka dodju u moje dvoriste..bio bi im to poslednji korak u zivotu..

nije moj predsednik...a on kao predsednik bi trebalo da se zamisli oko toga sta cemo da radimo kada srbija bude puna migranata koje niko nece, pa ni njihova bogata braca iz emirata i katara.

- - - - - - - - - -

ja procitah negde da vucic oce i stanove da im dodeli. :eek: toliko o tome sto on radi za dobro svog naroda, ako je to istina. srbima sudski izvrsitelji da ih najure da bi uselio migrante.

sve neki izgovori kako bi se ispunila zelja zapada da se srbija napuni migrantima. postoje jednostavni i efikasni nacini resavanja migranata koji se i onako ne popisuju i ne predstavljaju. to prvo, a drugo.....gledala sam uzivo prenos demonstracija, nisam videla pijane i drogirane.

- - - - - - - - - -

nije moj predsednik...a on kao predsednik bi trebalo da se zamisli oko toga sta cemo da radimo kada srbija bude puna migranata koje niko nece, pa ni njihova bogata braca iz emirata i katara.

- - - - - - - - - -

ja procitah negde da vucic oce i stanove da im dodeli. :eek: toliko o tome sto on radi za dobro svog naroda, ako je to istina. srbima sudski izvrsitelji da ih najure da bi uselio migrante.

Jeste i tvoj ako imas drzavljanstvo Srpsko
a za migrante uzima lepu kintu
ne znam sta ce bude kad Erdogan pusti ovamo 3 000 000 izbeglica..
ko to da posaranjuje sve

Jeste i tvoj ako imas drzavljanstvo Srpsko
a za migrante uzima lepu kintu
ne znam sta ce bude kad Erdogan pusti ovamo 3 000 000 izbeglica..
ko to da posaranjuje sve

nioje moj, jer ga ja ne zelim i ne vidim kao predsednika.

dobar mu taj posao, jos bolji dugorocni plan, uzima kintu i puni zemlju muslimanima, kao da nam je malo vec postojecih.

kad erdogan pusti te izbeglice srbija ce def. nestati...ima da od nas naprave muslimanski obor.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

подели са нама те једноставне и ефикасне начине за решавање тог питања...баш ме занима који су...узгред,и кад гледаш америчке конференције за новинаре после бомбардовања Србије,Сирије,Либије....не видиш побијену жене,децу и старце-већ само углађење типове (а ла Јанковић и Јеремић)који објашњавају како су они извели *оправдану интервенцију због спречавања хуманитарне катастрофе*....прошетај се мало градом после тих идитских шетњи па види дал тај полицајац лаже....види нешто ван тих реклама и либтардизма који је дебело посејан..

Back