Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.830
Sad vam je brnabicka heroj eto hteli ste ravnopravnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne mislis valjda da jata zena seta gradom zbog izloga? Ili da im treba odmor od izlezavanja u krevetu?Upravo shvatam da poznajem jednog.
Superheroja emancipovanog.
I sad se pitam..
Ako su tako retki, kakva sam budala bila.
Pa ne mislis valjda da jata zena seta gradom zbog izloga? Ili da im treba odmor od izlezavanja u krevetu?
Cekaju da sleti neki heroj i odnese ih kuci i kada im dosadi onda dodju na forum da kukaju kako nema heroja..a ne vide gomile srecnih zena koje drze svoje heroje za nogavicu, da im ih ne otmu "emnacipovane" nicim povredjene zene...
Pa da ne odlete posleMa da.. slete..
Vezes ga brate ko balonHaha dešava se.![]()
blago tebi, vidim da ti golubovi uglavnom postedjuju terasu
Golub krade našoj kuci granuliceblago tebi, vidim da ti golubovi uglavnom postedjuju terasu
kuci?Golub krade našoj kuci granulice
To je bona keram'ka, nije za jeloGolub krade našoj kuci granulice
Verovatno paradajzma nama je problem sto se unerede u oluke do te mere da vegetacija pocne da nice iz njih, stvarno uzas
ne, mango, donesu ga verovatno ove sto se vrate sa jugaVerovatno paradajz
Pa šta ti loše? Nezahvalniče!ne, mango, donesu ga verovatno ove sto se vrate sa juga
mada jes u pravu si najskuplja kafa na svetu kopi luwak se spravlja od gowana nekog glodara, mozda ne znam sta propustamPa šta ti loše? Nezahvalniče!
Nisu nestali, bejb. Ne brini, mala, ja ću to da sredim.Hodam ovako emancipovana gradom i pitam se gde su nestali heroji... Nema nikog da dođe i da kaže: ne brini, mala, ja ću to da ti sredim. Ne. Svi kukaju kao neke babe. Nijedan nema taj zaštitnički poriv. Nema heroja, nestali su. Najgore mi je kad kukaju konto svojih ličnih performansa kao što je mali penis, npr. Užas.
Još što hoće da se svađaju kad mala nešto kida, to pa tek.
Šta vi kažete na to? Gde su nestali heroji?