ELLADA

• Začetnik teme Začetnik teme Elleni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
mshone:
Ana Atina:
mshone:
menw edo, sto Veligradi.Eipa pws ta Ellhnika ematha sthn Stratiotiki Akadhmia.Na me kaleseis sto mail?
To erotimatiko=upitnik

Eivai Ellinas?
Poios einai o Ellinas?
An me rotiseis oti ego eimai o Ellinas, i apandisi moy einai ohi, ego eimai o Servos aksiomatikos.
An se endiaferei kati allo, steile moy mail.Moy aresei poly na miliso sta Ellinika, ayto einai mia poly kali eksaskisi gia emena.Eihe poly hrono apo pote milisa.
oprosti, zeleo sam malo da vezbam.
prevodim poslednji post>
ako me pitas dali sam Grk, moj odgovor je ne, ja sam srpski oficir.ako te sta drugo interesuje, posalji mi mejl.Puno volim da govorim Grcki, to je vrlo dobra vezva za mene.Puno vremena je proslo od kada sam govorio.<
Ne zelim da ispadnem vazan, samo odavno stvarno nisam bio u prilici da govorim na Grckom i pozeleo sam da pomalo vezbam.Zivim ovde u Beogradu gde i radim i Grcki sam naucio na Vojnoj Akademiji.Na ovom forumu sam uocio priliku da malo vezbam i eto....
Pozdravljam te, kai sta ellinika-polla hairetismata!
Ne raazumem te,izvini,moj grcki i nje tako dobar.

Postovanje ljudi znam da je tema stara ali meni je jako bitno ako bi neko mogao da mi kako sta za studiranje u Grckoj dosta toga sam shvatio iz predjasnjih postova :D
Da li za odlazak u ambasadu Grcke treba da se ugovori sastanak ili samo treba da odem sta treba da ponesem zavrsio sam Medicinsku Skolu u Beogradu ali bih jako voleo da studiram Grcki jezik i kulturu u Grckoj :
I zanima me dali postoji drzavni fakultet u Solunu na kome moze da se studira Grcki jezik
Hvala unapred <3

Back