Elizabet...

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
fotošop ili operacija! nije svejedno haha

šta se ljutiš i da je malo dodala sephiu, prirodno je jebozovna i sa borama oko očiju
nije se pretvorila u ovo
Pogledajte prilog 1481757

pa i za ljis se doteruju fotke a tek za insta :lol:
Ne ljutim se. Samo ne volim laž. A to da Elizabet izgleda kao dvadesetogodišnjakinja
jeste laž. :) Za ostalo se slažem.

Zagrljaj od gosn Iskape za gdzu Harli i naše drage forumašice(samo one zgodne naravno)🥰🥰
FB_IMG_1688827534592.jpg

Problem je što zbog ovakvih novinskih naslova žene imaju nerealna
očekivanja od sebe. Pa kad se desi ono što mora da se desi, stari se,
padnu u očaj. Treba se negovati ali opet kažem ne postoji mladost zauvek.
I Madona pokušala pa se unakazila.
zena je najlepsa kad je zaljubljena...............zato, dame moje, budite vecno zaljubljene.
hormon "srece" se aktivira, emituje pozitivnu energiju koja cisti lice, kosu pravi sjajnom, oci zasvetle, pokreti postaju lagani, koza postaje nezna, usne senzualne, topi se kilaza, .................i "iz aviona se vidi" da je sretna dama zaljubljena i sa svojih 50 godina "spala" na 30.

Da, bas je lepa i zgodna. I ja sam je par puta navodila kao primer lepe, „starije“ zene.
Vise mi se dopada kako sada izgleda, nego kada je bila mladja. Verujem da je sa godinama postala zadovoljnija, opustenija i to se mozda vidi i na izgledu.

Negde sam procitala da ne voli fitnes, niti znojenje u teretani, vec „samo“ pilates i jogu, duge setnje sa psima i rad u vrtu. Dosta pazi i na ishranu.
Ali mislim da se u svom zivotu nije previse pretrgla od posla. :D Ima taj luksuz da ne mora da radi klasican posao od 9 do 17h i da moze da se posveti sebi.

Back