Posto ja bas ne pratim lik i delo svakog coveka sa javne scene u Srbistanu jel moze prijateljska pomoc od forumasa a poznavaoca lika i dela ovog coveka? Zar on nije bio politicar i to u SNS/SRS/SPS? Gde je onda i kad puklo kod njega prema centrali u BGD? Zar on nije bio estradni menadzer koji je po prirodi posla isao na taj Grand i Pink? I tu je najuren iz biznisa?
Uzgred, kako pevaci narodnjaka (rokeri ili operske pevaci) i estradni menadzeri mogu da uniste neciji zivot, zivot nekoga ko ide da radi obican posao od 8-16? Pre ce biti da na taj obican radni zivot uticu politicari i tajkuni, no nemam pojma u kakvom odnosu je sa njima nas tik-toker...
Pa kratko , kreira se ukus narodnih masa, znaci ti si narodna masa, ja ti pocnem da otimam muzicku scenu tako sto je vecina ili sva ponuda neka mudzahedinska muzika sa 5 tonova u raznim varijantama, i ti pocnes da vidis kako ti deca postaju sklona bleji , kako se u osnovnoj i srednjoj formiraju decije dens grupe koje obozavaju trbusni ples, raste bleja po parkovima , muzika je u vezi sa kulturom, drugaciji je mentalni i psihofizicki razvoj ko slusa ozbiljnu muziku , melodicnost, i ko slusa rok, koji je buntovan, ali je zvucno tacan, nema falsiranja,i ko slusa sevdalinke, koje su molsko sazvucje, znaci emo mentalitet, curis dushevno , sklonost ka samosazaljenju i depresiva kao sklonost u razvoju , ili slusas taj Sandzak melodijski sund, koji je od 5 tonova, molski u osnovi, prepun falsiranja, naginje ka trbusnom plesu , ka ostrascenosti na najprimitivniji nacin....ili politicki receno , u vrhu SPS vladavvine , muzicki dom svakog uspesnog kluba..
Cak su se i zvali kuce...kuca ovog , kuca onog...neki zakupljeni podrumski prostor institucija, i to je bilo , secam se vode me u muzej, kad ono u podrumu kao da sam u haremu , znaci cim sam usao 4 devojcurka skoro gola prilaze i sedaju za nas sto, koji nije rezervisan, nisam ni znao da cu da odem tamo a samo su me pokupili kolima, resim im probleme sa parkiranjem i sa policijom ako ih bude.\Kad kazem devojcurka, nisu maloletnice, a ja nisam preko 25, ali su devojcurak u pristupu, tj nemam mozga imam sisu i dopro sam pitche, taj pristup, a zna da ti se uvlaci pod kozu , nije ono nekvalitetna i dosadna , pupava...
3 pevaca grand produkcije, svi znaju koji su , ja pojma nemam, ja znam po klubovima bendove, tu me zovu zbog toga da procenim i da upoznam bendove iz unutrasnjosti , ali to je vec kvalitetnija prica, mada ne uspeju svi koji su dobri , pola ih ne uspe, ne mogu da spoje BG rad i opstanak u provinciji kao bend..