"Elitna prostitucija na Grandu i Pinku!" - Saša Mirković

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.212
Screenshot_76.png

Screenshot_74.png

"Da li ste svesni koliko ste uništili Srbiju, region, kulturu, živote ljudi?
Generacije su u pitanju...
Ja mislim da je to jedan od najvećih zločina koji postoji u moralnom smislu.
Da li ste svesni šta se sve radi na mrežama?"

Screenshot_73.png

Pogledajte Tiktok video klip...

:confused::confused::confused:

Poslednja izmena:
Sad je rekao nesto sto se odavno zna i sto je javna tajna. On ih sve zna i menadžmer je bio ili je i dalje nekim pevačima za Grand. On je bio Mariji Šerifović kad je bila na Eurosongu pobednik. Ne znam da li je dalje. Vidim da mnogi sa estrade su dosli magu na saranu čak i ta Marija drzala govore na komemoraciji u Sava centru i na groblju. Bivši predsednik KK Partizan isto drzao govor i bio mu je veliki drug i blizak prijatelj. Hocu da kazem svi koji su uvedeni kako Sasa tamo gde je rekao ispada posle ove sahrane da nikom ne smeta. Svima je promenio zivote izvukao iz provincije da se lagano obogate u brzo kupe stanove u BG na vodi ili West 65 pored Novaka. Sad razmislite kako je lakše Noletu da dodje do para za taj stan nego pevačicama i pevačima Granda. Lova je ogromna na obe strane samo način zarade nije isti.

Posto ja bas ne pratim lik i delo svakog coveka sa javne scene u Srbistanu jel moze prijateljska pomoc od forumasa a poznavaoca lika i dela ovog coveka? Zar on nije bio politicar i to u SNS/SRS/SPS? Gde je onda i kad puklo kod njega prema centrali u BGD? Zar on nije bio estradni menadzer koji je po prirodi posla isao na taj Grand i Pink? I tu je najuren iz biznisa?

Uzgred, kako pevaci narodnjaka (rokeri ili operske pevaci) i estradni menadzeri mogu da uniste neciji zivot, zivot nekoga ko ide da radi obican posao od 8-16? Pre ce biti da na taj obican radni zivot uticu politicari i tajkuni, no nemam pojma u kakvom odnosu je sa njima nas tik-toker...

Posto ja bas ne pratim lik i delo svakog coveka sa javne scene u Srbistanu jel moze prijateljska pomoc od forumasa a poznavaoca lika i dela ovog coveka? Zar on nije bio politicar i to u SNS/SRS/SPS? Gde je onda i kad puklo kod njega prema centrali u BGD? Zar on nije bio estradni menadzer koji je po prirodi posla isao na taj Grand i Pink? I tu je najuren iz biznisa?

Uzgred, kako pevaci narodnjaka (rokeri ili operske pevaci) i estradni menadzeri mogu da uniste neciji zivot, zivot nekoga ko ide da radi obican posao od 8-16? Pre ce biti da na taj obican radni zivot uticu politicari i tajkuni, no nemam pojma u kakvom odnosu je sa njima nas tik-toker...
To je taj. Bivši gradonačelnik Zaječara, zeleni čaj valjda Zmaj, osudjen za kradju novogodišnjih paketića na kratko vreme. Pušten i evo ima Hype TV i Red TV. Ne pratim, ali znam. On je nesto pricao protiv vodje, pa mu našli tu kradju. Davno bilo ko se toga seća još.

To je taj. Bivši gradonačelnik Zaječara, zeleni čaj valjda Zmaj, osudjen za kradju novogodišnjih paketića na kratko vreme. Pušten i evo ima Hype TV i Red TV. Ne pratim, ali znam. On je nesto pricao protiv vodje, pa mu našli tu kradju. Davno bilo ko se toga seća još.
Aha, znaci Pink i Grand su mu konkurencija, bacih pogled na interMet i videh da se bave istim parcetom estrade.

Ali isto tako videh neke natpise o tom coveku kada se pre 12 godina borio kao SNS vedeta da dodje na vlast u Zajecaru. Zanimljivo je da su tad tadasnji vlastodrsci (Gey 17+ i DS) isticali pitanje njegove lazne diplome sa nekog tada neodredjenog menadzerskog univerziteta, danas taj lik "ima" regularnu diplomu Pravnog fakulteta u BGD, bar na web prezentacijama.

Pa kratko , kreira se ukus narodnih masa, znaci ti si narodna masa, ja ti pocnem da otimam muzicku scenu tako sto je vecina ili sva ponuda neka mudzahedinska muzika sa 5 tonova u raznim varijantama, i ti pocnes da vidis kako ti deca postaju sklona bleji , kako se u osnovnoj i srednjoj formiraju decije dens grupe koje obozavaju trbusni ples, raste bleja po parkovima , muzika je u vezi sa kulturom, drugaciji je mentalni i psihofizicki razvoj ko slusa ozbiljnu muziku , melodicnost, i ko slusa rok, koji je buntovan, ali je zvucno tacan, nema falsiranja,i ko slusa sevdalinke, koje su molsko sazvucje, znaci emo mentalitet, curis dushevno , sklonost ka samosazaljenju i depresiva kao sklonost u razvoju , ili slusas taj Sandzak melodijski sund, koji je od 5 tonova, molski u osnovi, prepun falsiranja, naginje ka trbusnom plesu , ka ostrascenosti na najprimitivniji nacin....ili politicki receno , u vrhu SPS vladavvine , muzicki dom svakog uspesnog kluba..

Cak su se i zvali kuce...kuca ovog , kuca onog...neki zakupljeni podrumski prostor institucija, i to je bilo , secam se vode me u muzej, kad ono u podrumu kao da sam u haremu , znaci cim sam usao 4 devojcurka skoro gola prilaze i sedaju za nas sto, koji nije rezervisan, nisam ni znao da cu da odem tamo a samo su me pokupili kolima, resim im probleme sa parkiranjem i sa policijom ako ih bude.\Kad kazem devojcurka, nisu maloletnice, a ja nisam preko 25, ali su devojcurak u pristupu, tj nemam mozga imam sisu i dopro sam pitche, taj pristup, a zna da ti se uvlaci pod kozu , nije ono nekvalitetna i dosadna , pupava...
3 pevaca grand produkcije, svi znaju koji su , ja pojma nemam, ja znam po klubovima bendove, tu me zovu zbog toga da procenim i da upoznam bendove iz unutrasnjosti , ali to je vec kvalitetnija prica, mada ne uspeju svi koji su dobri , pola ih ne uspe, ne mogu da spoje BG rad i opstanak u provinciji kao bend..

Back