Eliminator opasnih i štetnih zračenja

• Začetnik teme Začetnik teme Ribar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
Rastuća zabrinutost naroda zbog opasnog i štetnog zračenja – na čemu su neki zgrnuli lepe pare – navela me da i sam konstruišem jedan eliminator. Namenjen je stambenim i radnim prostorijama. Načelno je dovoljan jedan za ceo stan ili poslovni prostor ali se može postaviti i više komada. Nije pogodan za putovanja. Zaštitiće ipak i svakog ko se vrati u stan ako je bio neprekidno odsutan manje od 99 godina. (Oni koji su neprekidno odsutni 99 i više godina imuni su na sve pa im posebna zaštita nije neophodna.)
U svetu se prodaje sve i svašta – naravno za velike pare. Kod nas je cena „zaštitnika“ u vidu priveska od oko 40 do malo više od 200 evra.
Moj eliminator može svako sam da napravi. Ko ga želi a ne zna, ili nema uslove, da ga napravi sam, može ga dobiti od mene besplatno. Jedino mora doći po njega jer ne šaljem poštom. (Pakovanje bi bilo preskupo.)
Tvrdim da je moj eliminator efikasniji od bilo kojeg u svetu – ili je bar jednako efikasan! Ukoliko bilo ko pokaže i jedan eliminator koji je efikasniji od moga odmah ću ga kupiti i pokloniti nalazaču!
Neki eliminatori imaju atest što ovaj zaista zvanično nema. Upozoravam potencijalne korisnike da atesti koje izdaju naše zvanične institucije nisu dokaz da nešto funkcioniše nego samo da je bezopasno za ljudsku upotrebu. Mislim da je očigledno da je i moj eliminator bezopasan za ljudsku upotrebu pa mu zvaničan atest i ne treba.
Slike u ovom prilogu pokazuju izgled eliminatora a kada se budem ponovo javio ovde objasniću i kako radi. Da bi se stekao pojam o veličini eliminatora, papir iza eliminatora je uobičajenog A4 formata. (297 mm x 210 mm)
ed04.jpg
[/URL]Uploaded with ImageShack.com[/IMG]
xpb6.jpg
[/URL]Uploaded with ImageShack.com[/IMG]

Veoma sam razočaran!
O nepoznatim štetnim zračenjima se veoma mnogo piše i govori, neki padaju u nesvest od straha kada se samo pomenu, drugi zaradiše lepe pare na raznim veoma skupim "zaštitnicima".
Uprkos tome ovaj eliminator koji je, ponavljam, efikasniji od svih postojećih, ili bar jednako efikasan - a još i besplatan - prolazi gotovo nezapaženo.

Back