Lucky_Charm Domaćin Poruka 3.869 07.06.2006. u 00:20 - ELESSE #1 Hej... Zanima me zna li neko da li u BGDu ima neka radnja koja jos uvek prodaje ove patike? Hvala
bigsister Domaćin Poruka 3.890 07.06.2006. u 00:24 - ELESSE #2 bila je njihova prodavnica pored autoputa na novom beogradu, prekoputa hale limes, ne znam da li je josh uvek tu... :?
bila je njihova prodavnica pored autoputa na novom beogradu, prekoputa hale limes, ne znam da li je josh uvek tu... :?
zoranpetrovic84 Domaćin Poruka 3.517 07.06.2006. u 00:37 - ELESSE #3 ja mislim da ima... imas u knezu kod cesme
Lucky_Charm Domaćin Poruka 3.869 07.06.2006. u 00:39 - ELESSE #4 bigsister: bila je njihova prodavnica pored autoputa na novom beogradu, prekoputa hale limes, ne znam da li je josh uvek tu... :? Kliknite za proširenje... na novom? e super hvala ti... pogledacu. Sutra nesto palim za BG pa bas da proverim... jer u NSu nema NIIIIGDE...
bigsister: bila je njihova prodavnica pored autoputa na novom beogradu, prekoputa hale limes, ne znam da li je josh uvek tu... :? Kliknite za proširenje... na novom? e super hvala ti... pogledacu. Sutra nesto palim za BG pa bas da proverim... jer u NSu nema NIIIIGDE...
O Oximoron Gost Poruka 11.835 07.06.2006. u 01:13 - ELESSE #5 zoranpetrovic84: ja mislim da ima... imas u knezu kod cesme Kliknite za proširenje... Cini mi se da tamo nema vise,htela je devojka skoro da kupi.
zoranpetrovic84: ja mislim da ima... imas u knezu kod cesme Kliknite za proširenje... Cini mi se da tamo nema vise,htela je devojka skoro da kupi.