ELEKTRICNI RULET - prevara ili NE. Kockate li se...

pajce 1205

Poznat
Poruka
9.577
- setajuci forumom trazih negde sicnu temu ali nema je pa resih da postavim ovde. Malo sam i guglao, ima dosta tema slicnih ali su stare i do 10 godina. Nekako mi je ovo najbolji kutak foruma gde bih pisao o ovome.
- KOCKANJE, zabava ili porok. Gde prestaje jedno a pocinje drugo.
Namerno stavljam u naslov teme elektricni rulet jer je on danas postao maltene br.1 u svetu kockanja pored tipovanja razlutata (sp. kladionica).
...Mada i zivi rulet je i dalje sinonim br.1 u svetu kocke, kako bih rekao, "rezervisano za one sa dubljim dzepom"...
Dok je elektronac danas prisutan na svakom cosku a moze da uzme para koliko i zivi..stavise cak i vise.

Zbog toga mnogi opravdanje za svoje gubitke traze u toj cuvenoj recenici....
"..ma sve je namesteno..imaju magneti..." :rotf:

koliko verujete u to?

ceo prostor pod kupolom je pod velikim pritiskom u trenutku izbacivanja kuglice...inercija i ostali zakoni foizike ponekad lopticu stave u polozaj koji mi nasim ocima tada vidimo kao neverovatan (namesteno)...pa i lopta na fudbalskom terenu ponekada dobije neverovatan efe i zavrsi iza ledja golmanu...

da bi bili magneti onda i kuglica mora imati metal u sebi...jel tako..PA NEMA GA...;)

ista je kao i za zivi rulet

Naravno da je namešten. Automati za kockanje se nameštaju od kada postoje. Sa elektronskim aparatima je to još lakše. Isprogramira se sprava na određeni procenat dobitka za gazdu... igrači to ne mogu da primete.

DA. Elektricni aparati..misli se na poker aparate i slot masine ostale...gde se postavlja procenat recimo kuci 30%..igracima 70%..neko od igraca ce dobiti...a kuca ce sigunro prihodovati svojih 30%

e vidis elektricni rulet je elektricni samo sto ga pokrece struja...radi na struju..kuglica koju vidimo je mehanicka..mozemo je opipati....a ona je ta koja donosi dobitke...ona nije virtulena kao npr karta na poker aparatu...kuglica je stvarna...
..Elektronski rulet nije namesten..stavise radi se o jednoj od najpostenijih igara na srecu..on radi jednistavno na svoj siguran procenat dobitka od nekih 2% jer ima NULU kao 37 broj a isplacuje dobitke u odnosu 1:36

matematika radi za rulet..na duzem vremenskom periodu on je u plusu...

ako mislis da je nemasten..obajsni nam princip namestanja

To je kockanje i to je malo jača bolest koja se teško leči.

u svetu onom bogatijem, kocka je vrsta zabave...naravno u zemljama kao sto je nasa...kocka postaje porok...nacin da ostvarimo veliki dobitak..bogatstvo preko noci...u toj zelji se gubimo...gubimo poimanje novca...

naravno da je kockanje i bolest...ali ovde se fokusiramo na kocku kao zabavu.

Svaki rulet daje vece sanse gazdi nego vama. Elektricni svojim softverom, a klasicni time sto krupije uvek moze pogoditi zeljeni segment, ako ne bas i tacan broj. Naravno da gadja segment na kom je najmanje zetona. Malo sebi poboljsavate sanse ako postavite zetone u vrementu od momenta kad je vec bacio kuglicu do momenta kad kaze da se prekine s postavljanjem. To je nekoliko sekundi.

Svaki rulet daje vece sanse gazdi nego vama. Elektricni svojim softverom, a klasicni time sto krupije uvek moze pogoditi zeljeni segment, ako ne bas i tacan broj. Naravno da gadja segment na kom je najmanje zetona. Malo sebi poboljsavate sanse ako postavite zetone u vrementu od momenta kad je vec bacio kuglicu do momenta kad kaze da se prekine s postavljanjem. To je nekoliko sekundi.

axaxxaxaaa....krupije nikada ne moze pogoditi u broj niti u 3 broja. To je oduvek bila... da je nazovem teorija zavere. Naucna Fantastika. Krupije sam bio 15 godina, vise to ne radim aktivno mada se i danas nadjemo pa baccamo malo kuglice jer cilindre imamo...al elektronci su uzeli primat.

ovo je slika od davno..ja bacam kuglicu...pokojni Rodja igrao...

IMG_0094.jpg
[/URL][/IMG]

naravno da verujem kad mi je ortak radio u kockarnici i reko sve fore

PROSVETLI ME..RECI NAM FORE...svi kazu namesteno..imaju fore...

ja samo tako malo trazim...napistite te fore..napisite principe na osnovu kojih nas rulet vara

pa sta mislite DA LI LOTO vara utorkom i petkom....E PA ON VARA i te kako...
da ne mislite kako ja verujem da je sve posteno..nee...samo sam realan...

Postoji odredjen softverski algoritam koji moze da predvidi poprilicno precizno gde bi kugla trebala da padne samim tim je i manipulacija moguca.

bliyu si...ali nije bas tako

softver odredjuje razlicite brzine ispajivanja kuglice..ima ih zavisno od ruleta..negde 5..negde 8 recimo razlicitih brzxina ispaljivanja loptice..softver odredjuje slucajnim izborom redosled tih jacina...UPRAVO zbog te nepredvidivosti jer baca masina a ne covek...kada bi softver samo odredjivao gde ce da padne...

a pa zar ne msilis da bi se pojavio covek koji bi uz pomoc svoje tehnike...mikro racunara u dzepu recimo takodje odredio mesto padanja kuglice...a zato postoje nepredvidivosti...i zato je rulet postena igra....a ostalo je stvar srece..ili nase pohlepe...koja je glavni adut koji gazde drze u rukama...

PROSVETLI ME..RECI NAM FORE...svi kazu namesteno..imaju fore...

ja samo tako malo trazim...napistite te fore..napisite principe na osnovu kojih nas rulet vara

pa sta mislite DA LI LOTO vara utorkom i petkom....E PA ON VARA i te kako...
da ne mislite kako ja verujem da je sve posteno..nee...samo sam realan...
nisi realan jer se samo u nasoj drzavi nikad nije pojavio u medijima dobitnik sedmice,aha zbog reketasa,drzace kesh u kuci ne u banci ili nece odma uloziti u nesto,evo fore za loto i nemoj da smaras dalje,postoje 2 seta loptica jedne su manje druge vece,te vece ne mogu proci kroz cev i svi brojevi koji su na listicima su vece loptice,dakle izabere se kombinacija koja ne postoji na listicu ili se treba namestiti kad je planirano da 7 bude izvuceno to jes da se budzet napuni,i tih manjih 7 loptica se ubaci u bubanj,hvala

softver odredjuje razlicite brzine ispajivanja kuglice..ima ih zavisno od ruleta..negde 5..negde 8 recimo razlicitih brzxina ispaljivanja loptice..softver odredjuje slucajnim izborom redosled tih jacina...UPRAVO zbog te nepredvidivosti jer baca masina a ne covek...kada bi softver samo odredjivao gde ce da padne...

a pa zar ne msilis da bi se pojavio covek koji bi uz pomoc svoje tehnike...mikro racunara u dzepu recimo takodje odredio mesto padanja kuglice...a zato postoje nepredvidivosti...i zato je rulet postena igra....a ostalo je stvar srece..ili nase pohlepe...koja je glavni adut koji gazde drze u rukama...

Mora da si zaboravio na one nase sto su "maznuli" pare onom kazinu....

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk/4069629.stm

nisi realan jer se samo u nasoj drzavi nikad nije pojavio u medijima dobitnik sedmice,aha zbog reketasa,drzace kesh u kuci ne u banci ili nece odma uloziti u nesto,evo fore za loto i nemoj da smaras dalje,postoje 2 seta loptica jedne su manje druge vece,te vece ne mogu proci kroz cev i svi brojevi koji su na listicima su vece loptice,dakle izabere se kombinacija koja ne postoji na listicu ili se treba namestiti kad je planirano da 7 bude izvuceno to jes da se budzet napuni,i tih manjih 7 loptica se ubaci u bubanj,hvala

pa covece ja sam i rekao gore da je LOTO velika namestaljka..slazem se ovde sa tobom...zato kazem nastupam realno...ovde sam da cujem misljenja i da sugerisem...i da primam tudje kritike..i ja ne smaram...ako vas smaram..pa pistite na drugim temama...

Ne razumem poentu? Hoces da nas uveris da su elektricni ruleti posteni ili sta? Dobro eto, posteni su...Sta otvaras diskusiju ako ne dozvoljavas istu :roll:

ne zelim da vas uverim..ovde sam da prodiskutujemo...ja znam da je posten..vi mislite da nije..ok..hteo sam samo da vidim misjenja
poznajem ovu materiju sta vise odlicno..dok recimo za ONLINE KOCKANJE sam tutuk..nikada to nisam radio jer postoji ogromno namestanje..pretpostavljam da je tako...

- Hteo sam ovde da razmenim misljenja ljudi koji igraju elektronac..kako im ide...trenutno ne psotoji bolja sprava za brzo uzimanje love...naravno, sve je stvar nase pohlepe..Rulet najvise od svih igara daje ali najvise i uzima...

kuca uvek dobija....jedan dan ce da izadjete sa plusom u novcaniku, pa neki put opet ali kad se na kraj meseca ili godine sabere ukupna uplata i ukupna isplata, kuca je u plusu. sistem igre je tako napravljen.

Управо то.
Радих у фирми која је производила апарате за игру на срећу и наравно рулете.
Све је намештено да кућа добија.
Ако би се десило да кућа почне превише губи произвођач апарата је дужан да изплати штету због губитка новца и да подеси апарат да се то више не догађа...

Sem pozicije brojeva softver takodje moze i da detektuje i izmeri (vizuelno) brzinu kugle bilo da je ispaljuje masina ili covek i time proracuna gde bi otprilike trebala da padne.

Danas je i najobicnija kamera na mobilnom telefonu sposobna da uz pomoc pravog softvera samostalno registruje bilokakav objekt, bio on statican ili u pokretu, pa tako i obicnu kuglicu , sve ostalo je programiranje i matematika.

Ovo za loto i ja verujem ali opet nisu valjda namestene i 5 i 6 jer ja i ne razmislajm o 7 pogodaka a opet nikako da ubodem bar 5 pogodaka

Back