Električni modeli nemaju smisla, pravićemo benzince i posle 2030

Nigde ja nisam napisao da industrija EV propada nego samo da oni nisu i neće biti jedina budućnost u automobilizmu.
Nisi!? Jel treba da navodim teme gde si to pisao?

Meni je bio apsolutni vrh kada sam ti oktrio da EV mogu da se pune i na kucnim punjacima, prethodno si pisao kako su EV glupost, da je 1km sa EV skuplji nego sa benzinom pa sam ti na brzinu izveo racunicu koliko kosta km puta sa EV ako ga punis kuci. Ti si bio zapanjen, kakvo bre punjenje kuci, moze da se puni samo na javnom punjacu. Cak sam ti fotografisao punjace u garazi moje zgrade da vidis da to postoji. Onda si poceo da s.e.r.e.s ko to moze u Srbiji, ja sam ti naveo mog rodjenig brata i par hiljada istalih Srba koji su imali dovoljno novca da kupe EV i u Srbiji. itd.

I tako unedogled, pises o EV a nikada neces moci sebi da priustis jedan. Zato ih i mrzis i prizeljkujes propast te industrije. Sindrom kiselog grozdja.

Novi Telsla model 3 AWD i LR ide ko vetar i jako dobro se vozi .Daje neki utisak da su malo digli standard..Međutim ima jos uvek nekoliko stvari koje me nerviraju ..
pod 1 zmigaci su na volanu (prekopiraali su Ferrari) ali su ih stavili na levu stranu volana jedan isood drugog ,tako da je dosta zbunjijuce kad se uđe u krizni tok npr ..
Pod 2 ne sedim dobro sa svojih 191cm su mu sedista kratka po dubini ..
Pod 3 jos uvek mi se ne sviđa taj minimakisticki dizaj (ali to je stvar ukusa )
Da li bi ga kupio?..Da ,mozda ne AWD , dovoljan je RWD i LR ..Mnogo dobra autonomija sa prednosti koju Tesla nudi na svojim punjacina (cenom kad kad se krene na put i do 2x jeftinije od ostalih )a i cena im nije vise toliko strasna .. Dobar auto

Poslednja izmena:
Screenshot_20250119-202411-709~2.png

Back