DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.651
Pa nema veze iako se zapali..To je ono da se pokaže da smo mi naj, naj, naj ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nema veze iako se zapali..To je ono da se pokaže da smo mi naj, naj, naj ...
Opet nije tacno i dan danas posle 14g od kako se ne proizvidi Pioneer KURO plazma imala i jos uvek ima najbolji kvalitet slike sa kom se jedino mogu meriti ovi novi Oled ekrani.. Na LCD se preslo radi cene tj troškova Kuro je kostao jako punoPlazma tv je čist promašaj u samom startu i samo su ga budale kupovale. Pošto je bio krš nije ni imao neki razvoj i napredak nego se odmah prešlo na lcd.
A pranje para je kada ti kupiš 5-6 patenata, sklopiš nešto i naguraš baterije. I tako godinama nešto imaginarno prodaješ, plaćaš 25% pdv i novac vraćaš u legačne tokove.
Bajdvej 50% je pdv za novac stečen kriminalom.
Ne bih ja to vozio to se zapali ocas poslaTreba napraviti uputstvo kako da od polovnog Yuga napravis elektricni auto
Nemaju svi para za Teslu
Elektricni su buducnost!
kako zapali? zapali se benzin i plin i nafta,a struja samo strujiNe bih ja to vozio to se zapali ocas posla
Zapali se baterija ,nafta je slabo zapaljiva ,pogledaj test Richarda Hammonda jedva izvukao zivu glavu ,a mozes i videti da se mnogi zalili i na Tesla automobile ,jednom advokatu se nov auto samozapalio.kako zapali? zapali se benzin i plin i nafta,a struja samo struji![]()
E ako je tako, onda si u pravu. Mislio sam da se teze zapali struja nego sto ekplodira plin kao pre par meseci u centru beogradaZapali se baterija ,nafta je slabo zapaljiva ,pogledaj test Richarda Hammonda jedva izvukao zivu glavu ,a mozes i videti da se mnogi zalili i na Tesla automobile ,jednom advokatu se nov auto samozapalio.
I budes ko Freddy Kruger res pecen ,bas mi ekologijaI to samozapaljenje baterija je u duhu ekologije, čas posla promeniš agregatno stanje![]()
Elektricar sam valjda znam sta pricamE ako je tako, onda si u pravu. Mislio sam da se teze zapali struja nego sto ekplodira plin kao pre par meseci u centru beograda
A gle kako izgleda kad se formula zapali, Niki Lauda i to. Sve se zapali ali struja ne moze da gori kao benzin, aj razmisli.
Znas kako, jesi elekricar mozda ali ne sagledavas situaciju realnoElektricar sam valjda znam sta pricam![]()