Električna kola stižu i u vojsku

A šta ako je oblačno?
Onda se vozi na struju koju ima u bateriji. A osnovno pravilo svakog ko vozi EV je da gleda svaki trenutak i svaku mogucnost da mu baterija bude sto punija, ja sam dan danas takav sa baterijom kod mobilnog telefona, cim padne na 50% ja vec pocinjem da gledam gde da ga punim, tako radim i sa EV kad ga vozim - ako baterija padne na 50% svaki charger koji vidim je moja meta iako znam da mogu da prevezem jos 200-250km.

Vozilo je čista glupost i nebuloza. Šta će mu toliki obrtni momenat i ubrzanje na 4 točka daleko od infrastrukture za punjenje.
Gde si procitao koliki mu je obrtni moment i koliko mu je ubrzanje? U tekstu se navodi snaga motora koja je preko 1000KS a po analogiji sa civilnim pikapom ima onda preko 650-700Nm obrtnog momenta. Vojna vozila moraju imati veliki obrtni momenat zbog toga sto cesto sluze kao vozila za vucu naoruzanja (topovi) ili izvlacenje drugih vozila koja su ostecena ili upala u jarak. A navedeno je da ce sam hammer biti izvor elektricne energije drugim potrosacima na terenu jer ima ogromnu bateriju od 212kWh.

Back