Elektricna gitara i PC

thebeast

Zainteresovan član
Poruka
147
Caos ljudi... Jel moze neko da mi kaze odakle da skinem neki programcic za distorziju ili neke zvukove gitare, i kako se koristi (nesto osnovno) Imam WINDOWS 7!

I jos ako moze neko da mi pomogne...pokusavam da prikacim gitaru na komp al mi nikako ne ide. Kupio sam onaj prikljucak 3.5 ali nista se ne desava, u opste mi se ne cuje nista...
Ok, to je 3.5'' dzek, ali nije bas isti kao i onaj od nekokg mikrofoncica koji mi extra radi kada ga prikacim, pa ne znam sad.... :S

p.s. ne znam da li mi je zvucna integrisana ili ne (tj.ne znam kako da proverim), S obzirom da mi je komp od pre 2-3 god.mislim da nema tu problema :)

hvala...

prvo: koja vrsta magneta na gitari?(aktivni ili pasivni)
drugo: izlaz iz gitare je mono a ne stereo, izvuci malo dzek iz kompa, dobices zvuk ali samo na jednom kanalu.
trece: sto ne uzmes pojacalo? Mini verzija (za po kuci) ti je oko3000din.(ima i distorziju)
cetvrto, neces nista dobiti jer svi programi za obradu zvuka preko mikrofona, imaju osobinu da kasne...cak i po sekund i vise...znaci, nije za gitaru, jer dok cujes sta si odsvirao, prodje neko vreme.....

Back