Mirko ne slazem se sa tobom ni malo.......Norveshka je jako lepa zemlja,ne kazem zato shto zivim u njoj vec shto i jeste tako,priroda,fjordovi,planine,shume ako to ima josh negde onda stvarno skidam kapu,ocigledno da to govorish jer nikada nisi ni bio.Ima ovde mnogo shta i da se vidi a i dozivi tako da ne mozesh reci da je nikakva.
Hmm norveshki jezik tezak ?? mislim da si se malo zeznuo,ako znash engleski onda je norveshki jezik jako lak...ja imam drugaricu koja je ovde doshla pa ima nekih godinu dana i mogu ti reci da ga je za 6 meseci naucila perfektno,naravno ima onaj nash dijalekat ili kako vec naglasak i cuje se da nije ovde odrasla al opet ako covek zeli da nauci jedan jezik onda nishta nije teshko...
Surova i depresivna klima

bash me zanima ko ti je to rekao i odakle ti ta informacija kada to nije tacno...ovde se klima i te kako promenila,nema vishe onih hladnih zima kao shto je nekada bilo...dok je kod vas dole bilo i do -30 ovde kod nas je bilo u plusu....sunca jeste da imamo manje vishe ali imamo ga u svakom slucaju....
Moze ovde svako da opstane,malo truda i volje i na konju si