Electric fat bike

• Začetnik teme Začetnik teme senan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kako je za odrzavanje toga? Pitam zato sto se secam nekih kineskih elektricara koji su lepo isli do prve zime. Posle bi im od hladnoce crkavali akumulatori, a novih nije bilo ni za lek. Preziveli su jedino oni koji su prezimili u toplom stanu ili kući.

Problem svih električnih vozila su akumulatori. Brzo dotrajavaju a veoma su skupi - ako uopšte mogu da se nađu.

Pre nekih osam godina pojavili su se u prodaji električni "skuteri" (više su ličili na trotinete). Prilično su bili jeftini (45 hiljada din.) i dosta su brzo prodati.

Nakon dve godine više ni jedan jedini se nije pojavljivao u saobraćaju! Dotrajale baterije.

Ovog trenutka, čovek koga lično ne znam iako sam ga video, drži električni bicikl u šupi. Vozio ga je dve godine i dotrajale baterije. Pokušavam da ga nađem i da otkupim taj bicikl - možda uspem nešto da improvizujem. :)

.......штета што их праве за децу.
Купио бих један за одрасле.

- - - - - - - - - -

Батерије нису скупе и праве их људи по наруџбини , ено пуни огласи.

.......штета што их праве за децу.
Купио бих један за одрасле.

- - - - - - - - - -

Батерије нису скупе и праве их људи по наруџбини , ено пуни огласи.
Električni bicikl čija je nosivost 180 kg sigurno nije dečji. http://www.moderna-s.com/prodaja/elektricni-skuteri/item/elektricni-bicikl-hd

Za taj bicikl baterija je 48 V; 12 Ah i odgovarajuće težine a to svakako nije među pomenutim oglasima.

Svi ti elektro bajsevi, trotineti...namenjeni su onima kojima je teško voženje bajsa, srčanim bolesnicima, starim ljudima....i narafski...poželjno je obavezno da ih koristite na ravnim terenima.

Poslednja izmena:
Ne znam pošto je ovaj na slici.

Onaj čiji sam link naveo staje 56 440 din (oko 490 €). Za električni bicikl, ako zaista želiš da ga kupiš to nije mnogo.

Svejedno i ako ga napraviš sam, prenesi nam iskustva.

Пуни огласи половњака за 200 е.
Бицикл ко бицикл, само што мораш још вишее да пазиш да ти га не украду.

Колико сам разумео уводни пост овде је тема фат бајк који има ограничење носивости на 100 кила.

Back