BILI DOUP Elita Poruka 22.568 17.11.2013. u 04:52 - el ste imali #51 NovaIsta: volim ga. eli nekako sam prezasicena, otkud znam... Kliknite za proširenje... ti si sada najzanimljiviji objekat za proucavanje
NovaIsta: volim ga. eli nekako sam prezasicena, otkud znam... Kliknite za proširenje... ti si sada najzanimljiviji objekat za proucavanje
86bogomoljka Legenda Poruka 55.343 17.11.2013. u 11:21 - el ste imali #52 NovaIsta: te faze kad stvarno zelite da budete sami...? ja sam sad u toj fazi pa mi trebaju iskustva i misljenja i to Kliknite za proširenje... Jesam. Zar nismo svi? Mislim da su najcesce posle veze ili u dugoj vezi, kada vise nisi siguran da li ste zajedno jer se zelite ili zbog navike.
NovaIsta: te faze kad stvarno zelite da budete sami...? ja sam sad u toj fazi pa mi trebaju iskustva i misljenja i to Kliknite za proširenje... Jesam. Zar nismo svi? Mislim da su najcesce posle veze ili u dugoj vezi, kada vise nisi siguran da li ste zajedno jer se zelite ili zbog navike.
Mr. Hard Buduća legenda Poruka 44.243 17.11.2013. u 14:30 - el ste imali #53 da, ali silom prilika sam bio saam, kao sada ma radi šta ti padne na pamet, zaposli mozak kreiraj sebi dane
da, ali silom prilika sam bio saam, kao sada ma radi šta ti padne na pamet, zaposli mozak kreiraj sebi dane
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 17.11.2013. u 16:44 - el ste imali #54 BILI DOUP: ti si sada najzanimljiviji objekat za proucavanje Kliknite za proširenje... pa jbg bili, nije meni lako
BILI DOUP: ti si sada najzanimljiviji objekat za proucavanje Kliknite za proširenje... pa jbg bili, nije meni lako