El smo stoka, el smo ljudi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dragisa me je naucio da se bijem, zato hvataj ovo
vahidrk.gif

šta vas nagoni da u diskusiji nekog uvredite? kad osećate da gubite, ne birate reči, padaju kriterijumi? niste namerno, takav vam karakter? daje vam osećaj nadmoći? seksualno vas uzbudjuje?

zašto bre vredjanje?

:(

ne znam koju si vrstu uvreda imao na umu prilikom otvaranja teme.
direktno i eksplicitno vređanje
ili
ono podmuklo kad posle nekoliko sati shvatiš šta ti je neko poručio
pa jedino što možeš da ga sočno opsuješ u sebi :lol:

šta vas nagoni da u diskusiji nekog uvredite? kad osećate da gubite, ne birate reči, padaju kriterijumi? niste namerno, takav vam karakter? daje vam osećaj nadmoći? seksualno vas uzbudjuje?

zašto bre vredjanje?

Kod mene se želja za uvredama javi kada primetim da je neko baš baš bezobrazan, tj taj bezobrazluk se svodi na direktno vredjanje ili manipulaciju drugih, tj kade predje u lično sa ciljem ponižavanja.

Znam da nije lepo, ali jače.

zašto bre vredjanje?

Osobe koje to rade stalno ma sta neko pisao ili ne su bolesne i treba da se lece a smatraju sebe zdravima - nemaju svest o svojoj bolesti kao i svako bolestan na taj nacin.
Cilj je da povrede,osramote zrtvu,omalovaze,ismeju tako joj unistivsi samopouzdanje,dovedu do toga da zeli da se ubije kako bi pobegla i zastitila se jer ne moze to da podnese.
Zasto bi iko zeleo da se neko ubije?Jer je bolestan i samo bolesni umovi tako razmisljaju.
Samo treba da posete strucnjaka i to proganjanje ljudi moze da prestane ali kako zive u iluziji da su zdravi tesko.

Obicne diskusije,rasprave oko necega su moguce bez svadja ali tu imas recimo provokatore koji obozavaju da bocnu nekoga,sto se kaze pod'ebavanje i onda crkavaju od smeha dok neko peni,besni jer pokusava da mirno objasni ali drugu stranu ne zanima konstruktivni razgovor vec isisavanje energije druge osobe posto svoju nema.

Takodje tu su oni koji direkt pisu sta imaju i ne zanima ih da uvijaju to.

Mnogo osoba razlicitih ali je veliki problem i kad se dokaci neko sa nekim u reali a potom nagazi na netu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back