Evo ovako,zavrsio sam osmi razred i nisam znao sta da upisem hteo sam u vojnu ali mi tata nije dao(pricao je kao da ce mi pola zivota proci tamo a mala plate i tako te stvari)pa sam upisao elektrotehnicar racunara (zato sto volim igrice XD) ali i ono mislio sam da mozda odem na fakultet za programera,a ono ako mi se nebude islo probacu za policajca 
E sad kakva je skola (msm da li je teska),da li se cesto primenjuje praksa sta mogu posle sa tim (znam ono otprilike sta mogu)...dobar sam sa racunarima(mislim na pravljenje igrica prilicno sam dobar u unity i znam da koristi pascal,c++ i sl. programe)
Da li sam dobro odabrao
Ako ima neko ko je isto ovo upisao ili zavrsio da kaze njegovo misljenje o ovoj skoli.

E sad kakva je skola (msm da li je teska),da li se cesto primenjuje praksa sta mogu posle sa tim (znam ono otprilike sta mogu)...dobar sam sa racunarima(mislim na pravljenje igrica prilicno sam dobar u unity i znam da koristi pascal,c++ i sl. programe)
Da li sam dobro odabrao

Ako ima neko ko je isto ovo upisao ili zavrsio da kaze njegovo misljenje o ovoj skoli.