Ekvivalencija

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Važno je da ti ne lupaš.
Lepo kažeš šta imaš, a termin lupati ostavi za neke s kim si čuvao ovce što se kaže 😁
Pišem sa poštovanjem i očekujem isti tretman.
a postovanje se izgradi...

kad neko ko lupa ko dete po trambolini,
da ni jedna ljubav nije vecna...
da ne spominjemo prvo se kresnem pa zavisno ako mi pruzi orgazam se zaljubim...

e ti onda mos da ocekujes respekt only from jelena karleusa

Nisu žene, već muškarci.
Većina govori da nema jebača od izbirača.
Osim toga, fiziologija je drugačija, mnogo se lakše muškarci prime nego žena.
Samo je besmisleno dalje nastavljati, ti kažeš za sebe i u redu.
i ti za sebe

i prekini nam stalno to s vremena na vreme nametati

a tu seljacku postapalicu o probiracu ostavi za ckopacenike u bistrou kraj autobuske stanice

a postovanje se izgradi...

kad neko ko lupa ko dete po trambolini,
da ni jedna ljubav nije vecna...
da ne spominjemo prvo se kresnem pa zavisno ako mi pruzi orgazam se zaljubim...

e ti onda mos da ocekujes respekt only from jelena karleusa
Ti, kapetane, iz posta u post držiš moralne pridike.
Živi i pusti druge da žive.Šta te boli uvo kako ko postupa u ljubavnim vezama?!
Ovde više niko nije mlad, svi imaju izgrađen stil života.
Men' se či'' ' i tata bi sine' :P

Kako da se mi žene osećamo dobro u nekom odnosu ako znamo da se on sexa sa nama jer mu neka druga ili neke druge nisu dale pa je kod nas prošao? Sa druge strane, mi smo mogle pustiti da nas jebbu njih 100 ali smo izabrale njega?

Pa hajde recite. 🙃
Žena bira njega, a on ono kao ju vidi dala mi, daj da to iskoristim do max 😎. Ofc on to tako neće njoj reći, pre će reći da je ona posebna za njega ili da imaju stvarno dobar sex 😏
pa mnogo ste probirljive valjda. A niko ne pita ni kako se oseća onih izostavljenih 99 :lol:
šalim se, mislim da se opet previše komplikuju muško-ženski odnosi i da niko nije poseban nekome od starta - tipa, vidiš nekog i kažeš e to je to, ova ili ni jedna.
više je nekako da bacaš kockice dok ne padne šestica
i ne kapiram zašto bi se neko osećao kao utešna nagrada - ako je s tobom, znači valjda da je tebe izabrao za prvu, ili u najgorem slučaju da je napravio mesta da prestigneš onu što mu nije dala.

Kako da se mi žene osećamo dobro u nekom odnosu ako znamo da se on sexa sa nama jer mu neka druga ili neke druge nisu dale pa je kod nas prošao? Sa druge strane, mi smo mogle pustiti da nas jebbu njih 100 ali smo izabrale njega?

Pa hajde recite. 🙃
Žena bira njega, a on ono kao ju vidi dala mi, daj da to iskoristim do max 😎. Ofc on to tako neće njoj reći, pre će reći da je ona posebna za njega ili da imaju stvarno dobar sex 😏
Ako žena sumnja da je to sa muške strane iskreno onda nemoj da mu daje. On će naći novu samo za to ili će naći novu koja će voleti, a on je vozi.

Back