Ekvivalencija

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.302
Kako da se mi žene osećamo dobro u nekom odnosu ako znamo da se on sexa sa nama jer mu neka druga ili neke druge nisu dale pa je kod nas prošao? Sa druge strane, mi smo mogle pustiti da nas jebbu njih 100 ali smo izabrale njega?

Pa hajde recite. 🙃
Žena bira njega, a on ono kao ju vidi dala mi, daj da to iskoristim do max 😎. Ofc on to tako neće njoj reći, pre će reći da je ona posebna za njega ili da imaju stvarno dobar sex 😏

Kako da se mi žene osećamo dobro u nekom odnosu ako znamo da se on sexa sa nama jer mu neka druga ili neke druge nisu dale pa je kod nas prošao? Sa druge strane, mi smo mogle pustiti da nas jebbu njih 100 ali smo izabrale njega?

Pa hajde recite. 🙃
Žena bira njega, a on ono kao ju vidi dala mi, daj da to iskoristim do max 😎. Ofc on to tako neće njoj reći, pre će reći da je ona posebna za njega ili da imaju stvarno dobar sex 😏
Znas kako, to samo oni koji tako misle. Ne verujem da je tako kod vecine...

Muškarci se lako prilagode. Ako vide da su nekgde dobro došli, zaboraviće na tu drugu koju su hteli, ili više njih, ali nisu mogli.

Skoro sam prisustvovala jednoj "svađi" bračnih partnera, kaže ona za njega preda mnom ma on je švaler. Eno kaže nisam ni znala godinama da je hteo Ljiljanu, a sada vidim ide kod nje i priznap je da ju je uvek simpatisao, ali ona ga nije htela.. itd :)

Jer muškarci uglavnom love žene, a žene odgovaraju na to, retko je obrnuto.
I sad, išao je na 10tak mesta, ali kod nje je prošao. Da li oni onda zaborave onih 9 ? 🙃

P dobro, znaći ne treba ulazii u sex ukoliko ne provedeš barem mesec dana da vidiš da li juri istovremeno još neku pri tome, unajmiti vrv nekog detektiva da sve to prati i na društvenim mrežama i u reali, da se vidi da li njegova naklonost tih mesec dana ide samo prema meni? :think:
Ovde direkto pricamo o sreći, tako da je ne odredjeno i nema pravila sto se ove teme generalno tice…

P dobro, znaći ne treba ulazii u sex ukoliko ne provedeš barem mesec dana da vidiš da li juri istovremeno još neku pri tome, unajmiti vrv nekog detektiva da sve to prati i na društvenim mrežama i u reali, da se vidi da li njegova naklonost tih mesec dana ide samo prema meni? :think:
aha ok znaci ispada tako ono sto sam ja rekla, ok, sve jasno poz 💜

Pa hajde recite. 🙃
Ако дозволимо себи да се осећамо као утешна награда саме смо криве, значи да немамо самопоштовање.
Многи прелазе преко свега, траже оправдања и понижавају се јер не умеју бити сами што по мени значи да су слаби.

Back