eksualna orjentacija

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
iammo neke eksualne stavove, sta ocemo, sta necemo...
e sad vas ja pitaj koje politicke orjentacije ne sme da bude vas eskualni partenr? da li ste izgradili cvrste eksualno-politicke opcije?
ne zezam se uopste, tema je jako ozbiljna:(

e sad vas ja pitaj koje politicke orjentacije ne sme da bude vas eskualni partenr? da li ste izgradili cvrste eksualno-politicke opcije?

ZEMLJA BEZ KRALJA NE VALJA!

dodushe ne valja ni zemlja bez bosne
aj da pravimo veliku srbiju,male srBchitje i shirimo zenice :rumenko:

Са шљамом из ДС-а и ЛДП-а немам никакве контакте. Заправо избегавам те политички активне јер све њих комплетно боли ку*ац за Србију, а још мање за народ, све је то лични интерес, тако да ме не интересују. А жене и политика... Хаварија чиста.

DSS, ali ne zato sto su politicka opcija, nego zato sto su sekta.

- - - - - - - - - -

kod mene ne sme da bude desno ni komunista tj totalno levo. a ni desni centar
od sad znam bar sta necu :zcepanje:

Sta fali desnicarima? :dontunderstand:

Boli me bre uvo kojoj politickoj orjentaciji pripada seksualni partner, ne kapiram kakve to veze sa seksom ima, aj da biram muza pa i da se jos malo razmislim, ovako me bas briga pogotovo ako nesto nije preterano politicki aktivan. Naravno da bih volela da neka meni jako bliska osoba ima slicne poglede na drustvo i stavove, ali sa seksom kazem ich veze nema...

Boli me bre uvo kojoj politickoj orjentaciji pripada seksualni partner, ne kapiram kakve to veze sa seksom ima, aj da biram muza pa i da se jos malo razmislim, ovako me bas briga pogotovo ako nesto nije preterano politicki aktivan. Naravno da bih volela da neka meni jako bliska osoba ima slicne poglede na drustvo i stavove, ali sa seksom kazem ich veze nema...

Pa ako si sa ovim iz Dveri, onda je to samo misionarski, i nista pre braka. A seksate se samo kada treba da zatrudnis.

Дај ми дефиницију опакок радикала?

Не припадам никоме и никад нећу, сам израз "припадаш" ми се гади.
Зла, смрдљиво и одвратно ружна талибанчина са преостала два зуба (јер су преостали зуби настрадали или у кафанској тучи, или због каријеса)
и коефицијентом интелигенције мањим од броја ципела. Противник свега ''модерног'' и еУропски ''прогресивног'', психотични манијак са схватањима
друштва из средњег века, који редовно туче жену са дугачким каблом за струју, а децу гађа пикадо стрелицама. Комшије тера прибором за потпаљивање,
а редовно на демонстрацијама обије коју радњу са патикама.

Нема ни потребе да госпођица дода још нешто, то је већ виђена и класична (отрцана) ЛДП-овска визура која се као покварена плоча врти по којекаквим опскурним
сајтовима, блоговима.

Зла, смрдљиво и одвратно ружна талибанчина са преостала два зуба (јер су преостали зуби настрадали или у кафанској тучи, или због каријеса)
и коефицијентом интелигенције мањим од броја ципела. Противник свега ''модерног'' и еУропски ''прогресивног'', психотични манијак са схватањима
друштва из средњег века, који редовно туче жену са дугачким каблом за струју, а децу гађа пикадо стрелицама. Комшије тера прибором за потпаљивање,
а редовно на демонстрацијама обије коју радњу са патикама.

Нема ни потребе да госпођица дода још нешто, то је већ виђена и класична (отрцана) ЛДП-овска визура која се као покварена плоча врти по којекаквим опскурним
сајтовима, блоговима.

Знаш како, ако је човек затворен у неком оквиру, то је мени глупо.. Јер не можеш бити ни тотално у овом фазону ни тотално у оном фазону а да не погрешиш у нечему, од свега треба узети најбоље али не припадати ничему.. Е то је права мера.. Мени је и демократија добра у једном облику, и нацизам, и у свему можеш наћи нешто корисно, иако се не слажеш нпр са тим у 98% ситуација.

Са шљамом из ДС-а и ЛДП-а немам никакве контакте. Заправо избегавам те политички активне јер све њих комплетно боли ку*ац за Србију, а још мање за народ, све је то лични интерес, тако да ме не интересују. А жене и политика... Хаварија чиста.

A do sada nije bila havarija od politike?

Ja samo vidim da imamo vecinom muske politicare i vidim gde smo.

Одговори ми на питање.

Ми имамо врло паметне политичаре, само је штета што су послати са стране и не раде у корист Срба, али то је већ друга тема.

- - - - - - - - - -

Margaret Tacer.

А паметан потез и потез за поштовање њен је?

Pa mnogo, ali najbitniji je jbanje nane nanine parazitskim radnicima, i liberalnija ekonomija. Ona ti je TOP 3 u kvalittu politicara posle WW2.

Залагање за бомбардовање Србије је такође њен добар потез по теби вероватно.. Као и она протува од Ђинђића, јел му носиш цвеће сваке године, јел га оплакујете? Шатро "идеалиста" који је срао као и сви остали на митинзима а учинак раван нули. Највећи издајник Срба у последњих ко зна колико.

- - - - - - - - - -

Mislis kao sto si ti meni odgovorio?

Ја сам теби врло јасно одговорио. Ако немаш шта да одговориш повуци се достојанствено, колико је то могуће.

Back