Екстрадиција Ковачевића!

Original postavio/la neverujuidole
I eto opravdanja da mracne sile Zapada ponovo napadnu Srbiju, kojoj zele zlo iz, jos uvek, neutvrdjenih razloga.
Разлог је утврђен и у питању је расизам. Западна цивилизација чија животна идеологија почива на католичанству, патолошки мрзи све православне народе. Србију злостављају, зато јер не смеју Русију.

Nisi stručan za ništa i bolje da ne pričaš,jer mnogo zaudara....
Dečko je Srbin i kao građanin ove države,ako je kriv,država treba da mu sudi u Srbiji.
Ima pravo da ga država štiti.
Da je njega američki debil pretukao i silovao koleginicu,šta bi onda bilo???
Tako da vi isprani mozgovi nemate pravo da komentarišete.....
Srbi u zaštitu Miladina Kovačevića!!!

potpisujem, mamu im američku. ne dajte momka, imate vi pravnu državu:ok:

klasican tabadzija koji treba da bude izrucen, jer nisu trebali u nasoj ambasadi ni da mu obezbede bekstvo.

Да ли су амерички авиони откинули кабал на покретном лифту у Италији гдје је погинуло 12 туриста- Нормално
да ли су амерички пилоти без одобрења Италије пребачени у САД- Нормално
Да ли су амерички пилоти који су управљали са авионом у тренутку несреће осуђени - НОРМАЛНО ДА НЕ!

ОЗБИЉНА ДРЖАВА И ОЗБИЉНИ ПОЛИТИЧАРИ ЦЕНЕ И ПОШТУЈУ СВОЈЕ ДРЖАВЉАНЕ! ТАКО ТЕ СВИ ЦЕНЕ!

Да ли су амерички авиони откинули кабал на покретном лифту у Италији гдје је погинуло 12 туриста- Нормално
да ли су амерички пилоти без одобрења Италије пребачени у САД- Нормално
Да ли су амерички пилоти који су управљали са авионом у тренутку несреће осуђени - НОРМАЛНО ДА НЕ!

ОЗБИЉНА ДРЖАВА И ОЗБИЉНИ ПОЛИТИЧАРИ ЦЕНЕ И ПОШТУЈУ СВОЈЕ ДРЖАВЉАНЕ! ТАКО ТЕ СВИ ЦЕНЕ!

to ne znam:sad2:

Разлог је утврђен и у питању је расизам. Западна цивилизација чија животна идеологија почива на католичанству, патолошки мрзи све православне народе. Србију злостављају, зато јер не смеју Русију.

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Ovome dati nagradu... Cak je i jeremiju i Dzerija prevazisao.... posto je utekao ne treba da ga izrucite... ali ga treba osuditi bar na 5 godina robije.... samo obrnite situaciju da je neki americki klosar pretukao nekog vaseg momka i da je utekao posle toga.... kao dodatak svemu tome da tom momku koji pretucen keva i cale imaju jaaako dobre veze.... kako bistese vi postavili?

Da, kada bi 'civilizacije' razmišljale na nivou petogodišnjeg deteta.

Pa da, tako sam i mislila. Svaki put osetim tu negativnu energiju koja zraci iz pogleda bilo kog zapadnjaka. Pitala sam se o cemu se radi i hvala ti sto si mi rasvetlio misteriju. Uvek su nase, bre, mrzeli sto smo pravoslavci i nebeski narod :rotf::dash::rotf::dash:

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Ovome dati nagradu... Cak je i jeremiju i Dzerija prevazisao.... posto je utekao ne treba da ga izrucite... ali ga treba osuditi bar na 5 godina robije.... samo obrnite situaciju da je neki americki klosar pretukao nekog vaseg momka i da je utekao posle toga.... kao dodatak svemu tome da tom momku koji pretucen keva i cale imaju jaaako dobre veze.... kako bistese vi postavili?

:klap:odradi ga ti umesto mene:super:

:hahaha::hahaha::hahaha:i grcku:dash::dash:

Back