EKSPLOZIJE U ČAČKU, NAROD BEŽI: Gori fabrika "Slobode", odjekuju detonacije

Znači po tebi nije bilo malverzacija u Krušiku? Zašto onaj koji primeti nepravilnosti mora da ''radi za nekog''.

Ne znam, nisam radila tamo i nemam nikakv uvid pa ne mogu da tvrdim ništa

Imam interpretaciju , i po onome što sam videla - ono je budalaština. No kada time mašeš neukima u toj oblasti sve se može progutati

Što opet ne znači da nije bilo malverzacija, ali je predčoeno obična interpretacija nekog slučaja i pri tome besmislena .

Kod mnogo toga je stvar interpretacije činjenice, a ne sama činjenica

Pa naravno, sve je licna interpretacija bez bilo kakvog smisla. Ovo govorim za vlast u Srbiji, zvoncicu i sns stado...
Razumem da te placaju za ovo, ali kako bre mozes da se pogledas ujutru u ogledalo...

Pa zar i oni koji koristeći njih vrlo često ruše interes države i opšte interese ne koriste isto tako

Evo ti, nazivajući koje kavim imenima predsednika države direktno urušavaš tu instituciji,,, da li tebi mora da se dopada predsednik? Koliko se ti razumeš u vođenje države?
Kakve ti imaš informacije pa da možeš da donosiš procene? Ništa ti bolji od njih nisi, čak i gori.

Pa zar i oni koji koristeći njih vrlo često ruše interes države i opšte interese ne koriste isto tako

Evo ti, nazivajući koje kavim imenima predsednika države direktno urušavaš tu instituciji,,, da li tebi mora da se dopada predsednik? Koliko se ti razumeš u vođenje države?
Kakve ti imaš informacije pa da možeš da donosiš procene? Ništa ti bolji od njih nisi, čak i gori.
Za tvoju informaciju preCednik je kod nas deklarativna funkcija, nema nikakvu vlast. Po Ustavu. Koji stado ne postuje.Cisto da se zna...

Za tvoju informaciju preCednik je kod nas deklarativna funkcija, nema nikakvu vlast. Po Ustavu. Koji stado ne postuje.Cisto da se zna...

I šta , da dovedemo nekoga sa ulice da bude... Po Ustavu je on valjda i vrhvni komadant, a to, složićeš se i nije baš naivno

I po kom osnovu ti znaš da predsednik treba da bude fikus , ti si doktor prava? Ili si tako pročitao pa veruješ u to ...

Sa koje pozicije ti to tvrdiš?

Back