Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Ne znamPa jel imaju ti ljudi porodice?
Al ovo je tesko ne videti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znamPa jel imaju ti ljudi porodice?
Pa jel imaju ti ljudi porodice?
Imaju sigurno ali kao i u slučaju Cvijana niko se ne oglašava iz nekog razloga...Pa jel imaju ti ljudi porodice?
Sa ovom eksplozijom neko pere ruke znam i ko je taj.Stvarno sramota...
A vidim da svi precutkuju i vlast i opozicija cak...
Ono...fabrika odletela u vaduh, ljudi razneti...
I niko nista...
Jel izasao tuzilac na lice mesta po sluzbenoj duznosti?
Jer neko mora biti odgovoran za tako nesto...
Kako ocenjuješ ovaj rak:Amerika je to odavno prosla..
Znaci jasno su videli nesrece od dugog rada, jasno su videli cela naselja boluju od raka jer je neka fabrika zatvorila pogon a nije ocistila za sobom, nego prosula tone i tone skarta u tlo..
Ona to i dalje prolazi, zasto ne bi...razlozi su jos uvek tu ...jeftinije je, cenu placa neko posle, za koga te zabole tuki..
Ali vazno je reci narod nikad nece to spreciti.
Sve firme u kojima sam radio, a imale su povrede procedura koje dovode do vrlo ozbiljnih i smrtnih slucajeva su jedva tolerisale moje zahteve za postovanjem procedure i to onih koje su jasno opasne.
Radnici koji su bili ugrozeni su na to gledali kao na glupetanje...
Vise puta se desilo suprotno....dodjem u prolazu vidim npr tovare table lima bez rukavica, ja kazem poznaniku , brate uzmi rukavice eno ti tamo pozajmi od majstora, samo uzmi, a malo sklizne lim ode ti ruka...ma nece ma bre ne radim ja ovo od juce, radi 3 godine to..
Bukvalno istog dana ostane bez prstiju, naglo zakocio kamion a limovi skliznuli ili sta je vec bilo...Prisili mu prste...a ja ispao onaj koji baca vradzbine..
A ja se narogusim kad mi se upali alarm...
Prazne oruzje posle gadjanja , zid ispred njih , sve po propisu , i nesto po ponasanju jednog mi cudno a nista nije cudno , ali eto...i ja kazem cvarku da ode i stoji pored njega i ubuduce..
Cvarak ne veruje ali svejedno mu pa mu zapalo za pamet...u drugoj rundi , budala nije ispalila metaka okrece se kao rambo i krece rafal dok se okretao , neko ga nesto pitao...Totalno nemoguca situacija...ne znam zasto bi se nesto onako ikada desilo..a upravo tako se nesrece desavaju , kad se desi nesto sto je mala sansa da se desi bas namerno..
Tj mala je sansa da neko ko vozi viljuskarom raketu tako sto je poduhvati onako na sirovo ispod a viljuska malo nagnuta ka napred, cuj to joj je radni polozaj....i cudo , spadne raketa...i jos cudnije samoupali se...to jeste cudno..iskreno , nisu eksplozivna sredstva tako lako okidajuca, inace bi protivtenkovske mine dizale hiljade i hiljade vojnika dok ih nose i tumbaju po terenu..
Požuri... nećemo stići!!!ne rade ŠIPCI nego, šipci nisu ni sposobni za ovako nešto, već radnici više misle o kapilarnim glasovima i zastrašivanjima SNS batinaša nego o merama opreza...dobro da nije više ovog zla...
obzirom da se desilo u istom danu čudi me da te nisu makar najurili, kod katolika to drugačije rešavaju.a ja ispao onaj koji baca vradzbine..
Treća žrtva stravične eksplozije u Leštanima: Radnik podlegao opekotinama
https://nova.rs/vesti/hronika/treca...stanima-radnik-podlegao-opekotinama/?ref=push
Sikter bre, ŽUTI kleptomani, čujem kandidujete TOPIONIČARA za predsednika.Beograd -- Snažna eksplozija odjeknula je oko 14 sati u Bubanj Potoku, a gust dim nadvija se nad tim prigradskim naseljem.
Za sada nema zvaničnih informacija šta se dogodilo. Kako je rečeno za B92.net u MUP-u, prijavljena je eksplozija, ali se i dalje utvrđuje uzrok.
Neki mediji su, međutim, preneli da je do eksplozije došlo u fabrici "Edepro", kao i da je eksploziju izazvalo raketno gorivo u pogonima te firme namenske industrije.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=11&dd=23&nav_category=16&nav_id=2061298
Ispod šlema mozga nema!
Odvratni eufemizam za dilovanje oružja "namenska"industrija, ponovo uzima svoj danak.
Dole vlada radikalne stranke!