Eksplodirali automobili opozicionog aktiviste

~zmaj~

Buduća legenda
Poruka
27.837
Eksplodirali automobili opozicionog aktiviste
http://rs.n1info.com/journalist12/N1-Beograd-
Izvor: N1

U Lazarevcu su noćas podmetnute eksplozivne naprave ispod automobila opozicionog aktiviste Aleksandra Dražića, saopštilo je udruženje "Jedan od pet miliona". Građani Lazarevca izašli su na skup podrške aktivisti.
Kako je sam Dražić napisao na Fejsbuku, došlo je do eksplozije na dva automobila koja su u vezi sa njim, na dve lokacije i to u periodu između 2.50 i 2.59 časova. On je naveo da se jedna eksplozija dogodila ispred porodične kuće, a druga u Ulici Veljka Vlahovića. U požarima su oštećena još tri automobila.
Dražić je za N1 rekao da u Lazarevcu ne pamte "ovakav vid delovanja protiv neistomišljenika". "Ja sam sedam godina najveći protivnik lokalnog, aktuelnog režima. Od 2014. do danas tri puta su me fizički napali, jednom u lazarevcu, dva puta u Lajkovcu sa ozbiljnim telesnim povredama, razbijali su stakla na kancelariji. pre dva i po meseca su mi demolirali isti auto, sada su dva auta zapaljena", naveo je.
Građani Lazarevca su se okupili na protestnom skupu u Lazarevcu u znak podrške aktivisti.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova rekli su za N1 da odmah po prijavi da su u dve ulice zapaljeni automobili, izašli na mesto događaja.
Kako kažu, policija je obavestila nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu je izvršen uviđaj, i preduzimaju sve mere i cilju rasvetljavanja ovih događaja.

Skup podrške aktivisti iz Lazarevca kom su eksplodirali automobili
http://rs.n1info.com/journalist590/Mladen-Savatovic

Izvor: N1

Nekoliko desetina građana okupilo se ispred rudarske česme u centru Lazarevca kako bi uputili poruku "Stop nasilju" i kako bi iskazali solidarnost sa svojim sugrađaninom i opozicionim aktivistom Aleksandrom Dražićem, čija dva automobila su sinoć izgorela u razmaku od nekoliko minuta na sve različite lokacije.
Građani kažu da su se samostalno organizovali, jer se ne osećaju bezbedno u svom gradu, zato što u ovakvim situacijama može da strada bilo ko.
POVEZANE VESTI
Aleksandar Dražić kaže da je više sati proveo u policijskoj upravi 29. novembar u Beogradu, gde je zamoljen da ne iznosi detalje istrage, kako ne bi uticao na tok postupka.
Napominje da je više puta bio na meti napada lokalnih moćnika, zato što je pisao i govorio o njihovim malverzacijama.
Dražić je za N1 rekao da u Lazarevcu ne pamte "ovakav vid delovanja protiv neistomišljenika". "Ja sam sedam godina najveći protivnik lokalnog, aktuelnog režima. Od 2014. do danas tri puta su me fizički napali, jednom u Lazarevcu, dva puta u Lajkovcu sa ozbiljnim telesnim povredama, razbijali su stakla na kancelariji. pre dva i po meseca su mi demolirali isti auto, sada su dva auta zapaljena", naveo je.
Iako su organizatori naglasili da skup nije političke prirode, pridružio im se zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović da bi, s obzirom na to da je i sam bio na meti napada u prošlosti, iskazao solidarnost.
Podršku Dražiću došla je da pruži i jedna od vlasnica automobila koji je bio kolateralna šteta na javnom parkingu. Kako je rekla, strahuje za svoju i bezbednost porodice, zbog čega nije želela ispred kamere N1.
U MUP-u je za N1 rečeno da su pripadnici Policijske stanice Lazarevac odmah po prijavi izašli na mesto događaja, da su obavestili nadležno tužilaštvo i da preduzimaju sve mere kako bi rasvetlila ceo slučaj.

Имају апсолутну власт, све медије под контролом па се опет мало пале куће новинарима, мало штанглама млате опозициони лидери, мало подмећу бомбе под аутомобиле неистомишљеника...

Шта мислите да ће бити када им се власт заљуља и осете се угроженим? Мислите ли да неће убијати оне који их угрожавају?

Имају апсолутну власт, све медије под контролом па се опет мало пале куће новинарима, мало штанглама млате опозициони лидери, мало подмећу бомбе под аутомобиле неистомишљеника...
Има ТАКВЕ БАГРЕ у Србији да је Штанглирање савршено добра васпитна мера! Али, није довољно:
...има их и за бомбу, за говњаву мотку, за топлог ЗЕЦА.... НЕВЕРОВАТНЕ БАГРЕ има међу олошем
који за себе каже да је ОПОЗИЦИЈА!

Има ТАКВЕ БАГРЕ у Србији да је Штанглирање савршено добра васпитна мера! Али, није довољно:
...има их и за бомбу, за говњаву мотку, за топлог ЗЕЦА.... НЕВЕРОВАТНЕ БАГРЕ има међу олошем
Види- има их и у власти, и у опозицији.
Али, док год ови, који виде шљам и фукару код других не виде те исте код себе- не заслужују никакву подршку- ни једна страна.
Само стајати са стране и зезати их редом... :lol:

Pa, samo ovi koji su ranije bili simpatizeri SNS.

Ti su najlošiji članovi opozicije.

Ali za mene možeš 10 godina unazad da pretražuješ arhive i ne nađeš nijednu reč ne-mržnje za smrad i kal.

Али, док год ови, који виде шљам и фукару код других не виде те исте код себе- не заслужују никакву подршку- ни једна страна.

Граде се стадиони. Понудиће ти две могућности: или да учествујеш у слету и славиш Вођу или вешање стрељањем на неком од тих стадиона. Не одговара ти ниједна од ових опција? Придружи се Нашој Борби.

Граде се стадиони. Понудиће ти две могућности: или да учествујеш у слету и славиш Вођу или вешање стрељањем на неком од тих стадиона. Не одговара ти ниједна од ових опција? Придружи се Нашој Борби.
Ма, јок, ја ћу да градим стадион, ту је лова, бре! :huh:

А када је речено другачије? ;)

Па ти немој да их угрожаваш, ако се плашиш... :lol:

Пусти ту спрдњу сад...

Екипа која сада држи власт на власти, је иста екипа која је палила Београд и отварала лобање педерима на парадама, палила Јариње, убијала по Косову... а сад је аванзовала и посталала бизнисменима, ужива у намештеним пословима за државу и свом новом статусу угледних грађана.

Е они ће то своје стечено бранити одржавањем ове хунте на власти, како умеју...А шта то једино умеју, па види се. А ти се спрдај.

Пусти ту спрдњу сад...

Екипа која сада држи власт на власти, је иста екипа која је палила Београд и отварала лобање педерима на парадама, палила Јариње, убијала по Косову... а сад је аванзовала и посталала бизнисменима, ужива у намештеним пословима за државу и свом новом статусу угледних грађана.

Е они ће то своје стечено бранити одржавањем ове хунте на власти, како умеју...А шта то једино умеју, па види се. А ти се спрдај.

То ти је резултат размишљања да су ови из опозиције исти као и они и да не вреди сменити Вучића. Први део је тачан, опозиција је ужасна. Други није јер ако су исти, боље да се повремено смењују него да једна група вечно влада и пусти дубок корен.

То ти је резултат размишљања да су ови из опозиције исти као и они и да не вреди сменити Вучића. Први део је тачан, опозиција је ужасна. Други није јер ако су исти, боље да се повремено смењују него да једна група вечно влада и пусти дубок корен.
Pa da, oni ne razumeju šta jednom Mugabe mozgu uradi tridesetogodišnja vlast. Na primer 10 godina ne raširi kancer zgazicu svakoga u toj meri kao 20 ili 30 godina u vlasti.

Pa da, oni ne razumeju šta jednom Mugabe mozgu uradi tridesetogodišnja vlast. Na primer 10 godina ne raširi kancer zgazicu svakoga u toj meri kao 20 ili 30 godina u vlasti.
Власт квари, ставља те на искушења да чиниш лоше. Што дуже владаш искушења је више, притисак је већи. Зато је добро да после неког времена и лошији замени доброг, а камоли исти истог.

Пусти ту спрдњу сад...

E.Hoover "Kill the body and the head will die..."

Пусти ту спрдњу сад...

:lol:
Види, ако ти стварно верујеш у ову камару глупости- преценио сам те...:mrgreen:

Власт квари, ставља те на искушења да чиниш лоше. Што дуже владаш искушења је више, притисак је већи. Зато је добро да после неког времена и лошији замени доброг, а камоли исти истог.
Па што се онда отимате за власт?:lol:
Јбт, како сте "транспарентни", да не кажем провидни...:hahaha:

Back