Eksplicitna scena seksa u centru Zemuna! Prolaznici snimali vrelu akciju, ali par se nije obazirao sve gledalo i dete

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.899
Ko će drugi nego Kurir da nam donese ovako "radosnu" vest"...

BEOGRAD
20.04.2022. 19:14h 19:48h

Scena eksplicitnog odnosa između muškarca i žene snimljena u centru Zemuna ostavila je prolaznike u čudu.

Neverovatan prizor kod bivše Robne kuće u Zemunu šokirao je prolaznike, a neki od njih su čak u neverici uzeli telefone i zabeležili taj trenutak.

Muškarac i žena imali su odnose naočigled svih.

Nezvanično, u jednom trenutku žena se okrenula i rekla prolaznicima koji su ih snimali da su njih dvoje muž i žena.

Takođe, prolaznici kažu da je muškarac čak i ošamario ženu i rekao joj da nastavi.

Zbog toga je ovo još šokantnije.

Pogledajte video snimak odnosa u centru Zemuna ovde.

2993653_gardos1_ls.jpg

Ko ne veruje, nek pročita ovde
https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...olaznici-sokirani-snimili-ceo-prizor-video-18

Потпуно их разумем, вероватно се ради о младим људима који немају ''место'' за те ствари.
Не знам зашто су пролазници остали шокирани, кад њих 99% то свакодневно гледа на интернету, а неки и упражњавају.
Људи су такви... Уместо неко да им приђе и понуди помоћ тако што ће их одвести код себе кући и обезбедити им једну собу за једну ноћ, , па чак им се и придружити у таквим акцијама .

nekad ni ja nisam imao mesto

ali nisam isao u centar nego odes u park , mrak , skrovito mesto

Ми (као посматрачи овог чина), не знам шта је довело до тога да двоје млади људи то уради баш у центру Земуна. Можда нестрпљивост, можда неки облик сексуалне фантазије, па све до тога да су кренули код њених родитеља, а њега је било срамота да уђе у стан због ерекције и онда су требали то да решe...
Законом можда јесте забрањено, али са моралног аспекта гледања: можда није.

Sa moralnog aspekta jel trebaju deca ovo da gledaju?

Родитељи су криви, шта дете има да ради на улици (као што је ценар Земуна) у току ноћи? Родитељска дужност је да њихово дете одрасте у здравој околини, а то Београд није. И сад вама представља проблем што ће дете видети двоје идиота који су у сексуалном заносу? А није проблем што ће видети рекламе алкохола, газираних пића, promiskuitetne жене, а на крају крајева: пијанице које се претурају по улици, дилере око школе? То није проблем ?

Back