Ekskurzija

Da li te devojčice imaju mame?I zašto ih nisu učile šta je kontracepcija i pričale o seksu?

To je dobro pitanje

Sigurno ih sramota izgovoriti riječ penis i vagina o pčelicama i cvetovima da i ne pricam ....

Ali mene zanima da li ti dečaci imaju očeve ? Ili je to neki i dalje ponos tipa "načinio mi junak dijete ?

Zasto dole svi drvlje i kamenje po djevojcicama a o decacima ni riječ ?

kolko god vi pricali o tome dole je jos tabu da se prica o seksu sa decom
oni uz sramote a i niko od vrsnjaka ne kupuje kurtone a kad prorade hormoni trpas ga pa i da ima zube

To je dobro pitanje

Sigurno ih sramota izgovoriti riječ penis i vagina o pčelicama i cvetovima da i ne pricam ....

Ali mene zanima da li ti dečaci imaju očeve ? Ili je to neki i dalje ponos tipa "načinio mi junak dijete ?

Zasto dole svi drvlje i kamenje po djevojcicama a o decacima ni riječ ?
Ako vlasnica bućkalice ne da,nema seksa pa nema ni problema.

Ma nije mi lakše, ali sedam učenica iz jedne škole, na istoj ekskurziji!!! Prosto mi neverovatno zvuči, eto.

Šta ?

Kao zaboravili smo za igranje zvezdice pa i kad su deca odlazila u kotlovnicu da nekom matorom odrade za dopunu ...(bilo je sve u novinama )

Zašto se potiskuje činjenica da je roditelj, školstvo kao i cijelo društvo zayebalo stvar za medalju

Umjesto da se krene sa programima ovde se vazda kaže da je to laž i da je riječ o patki

pa samo njima od cele ekskurzije se poklopili plodni dani.ostale su se seksale za dzabe

Kazu da su devojke 13- 15 godina

Mislim da nema svrhe pričati o polnim danima kad u tim godinama meca dodje pa je nema nema pa opet dodje

Htela sam pitati kolika je verovatnost da su imale redovnu Menstruaciju/ciklus i da li se mogu osloniti na isti ?

Roditelji koji zaziru od elementarnih razgovora o seksu sa svojom decom i društvo koje umesto seksualnog vaspitanja u okviru nekog šireg zdravstvenog obrazovanja/biologije uvodi veronauku u svetovne škole - daju završnicu kakva je opisana u novinama.

Roditelji koji zaziru od elementarnih razgovora o seksu sa svojom decom i društvo koje umesto seksualnog vaspitanja u okviru nekog šireg zdravstvenog obrazovanja/biologije uvodi veronauku u svetovne škole - daju završnicu kakva je opisana u novinama.

Nećemo sad da osuđujemo veronauku koja je zastupljena u svim zemljama ovog svijeta !

valjda na casu biologije može da se ugradi i seksologija.

Nećemo sad da osuđujemo veronauku koja je zastupljena u svim zemljama ovog svijeta !

valjda na casu biologije može da se ugradi i seksologija.
Ne osuđujem ja veronauku, ma šta mislila o tome da li treba da se nađe jedna crkvena doktrina u svetovnim školama, ili deca treba da izučavaju veronauku u nekim drugim, crvkvenim školama.

No, kada društvo već izdvaja plate iz budžeta za nastavnike veronauke, svakako bi bilo svrsishodnije da je izdvojilo pare za nastavnika seksualnog/zdravstvenog obrazovanja, pogotovo ako se uzme u obzir da se seks i kontracepcija pominju u biologiji tek tamo negde u 7. ili 8. razredu, a da se o svecima uči od prvog razreda. Znamo da sveci ne mogu napraviti bebu niti preneti polne bolesti, a dok se stigne do tog 8. razreda, ume biti kasno - kao iz uvodnog primera.

Back