Ekskurzija-dozivljaj koji se pamti celog zivota

Ma,to je bilo samo u osnovnoj... Sto se tice tih privezaka i ostalih stvari...

Sada smo kupovali sve moguce vrste cokoladica i ostalih gluposti koje ovde nema... :)

Ali najzesce je bilo kad smo umirali od vrucine u autobusu...
A onaj glupi vozac tek kad smo stigli kuci ukljucio klimu... :?
Zamalo jednom da nas ubaci u Dunav... :)

Sasha85:
Ma,to je bilo samo u osnovnoj... Sto se tice tih privezaka i ostalih stvari...

Sada smo kupovali sve moguce vrste cokoladica i ostalih gluposti koje ovde nema... :)

Ali najzesce je bilo kad smo umirali od vrucine u autobusu...
A onaj glupi vozac tek kad smo stigli kuci ukljucio klimu... :?
Zamalo jednom da nas ubaci u Dunav... :)
Да,то је исто као кад се иде по највећој врућинчини од Бг-а до Врњачке бање :roll: :roll: :roll:
Ужас..

Jao... dzidza bidze... mi smo sad nedavno bili na Palicu (nije ekskurzija - kakva je to jos ekskurzija iz Sombora da idemo na Palic :shock: :lol: - bilo je neko determinisanje biljaka, kao u sklopu nastave iz biologije...) Elem... na Palicu hvala bogu oko jezera i Zoo vrta ima krrrrsa prodavaca sa plastikanerima, i par mojih drugarica je otkinulo... Iju, sta su sve nakupovale... :o Lancica, ogrlica, narukvica... silne pare na to bacile... a kao da nema u Somboru :roll: Ovaj put muski nisu nista kupovali... castili su nas sokicima :wink:

Electra:
The Last Unicorn:
Xtina:
Ja sam na ekskurziji dozivela jedan od najvecih blamova na svetu,tako da vam necu ispricati,sramota me je :oops: ,a i mozda je neko na ovom forumu ko me poznaje,tako da nema sanse da vam ispricam,mozda za 20 godina kada svi zaborave.

E sad...ko ce da cheka 20 godina! :?
Ajde isprichaj(tj.napishi),nemoguce da je bash tako strashno!!??

Slazem se!!! :D A ionako te niko ne zna... ja te bar ne znam :wink:
Pa,ovako . . . :oops: jao zar bas moram :oops: :oops: . . . ma nema sanse.Na ovom forumu su uclanjeni pola mog odeljenja,a neki su me vec provalili,tako da tek kad prodje malo vise vremena.

ekskurzije... grrrrrr.. jaa ih ne volim.. jer uvek bude uzasno..

mada sad kad razmislim.. na ovoj poslednjoj, ako se izuzmu neke stvari.. mi je bas bilo lepo :D iako sam nakon eksk. bula u bedaku.. sad kad razmislim, bilo je OK :? :lol:
posto je ova moja eks. bila radna, mi smo tamo i 'ucili' :shock: i dobijali ocene :shock: i setali.. i izgubili se jednom sa sve profama :shock: pa isli po necijem imanju :shock: pa sam se ja zzainatila da nadjem rusu, ali je nisam nasla :( pa smo pesacili i do nekog glupog drveta ljubavi :shock: i do najstarijeg drveta u Srbiji 8) i pravili smo herbarijume :shock: (a u skolskim novinama su napisali dok je FII1 (tj. mi) pravilo herbarijume, druga dva odeljenja su pravila zurke :shock: :shock: :shock: jos ispadosmo streberi.. a to sto su oni prve noci ucili ko blesavi :shock: ) no dobro.. inace boravili smo u nekim ,vilama' kako su ih zvali.. a to su kao neke drvene kucice.. bas su slatke.. samo sto sam ja naravno bila u najlosijoj.. nalazili smo bubasvabe po sobama :shock: a hrana nam je bila super.. :D dorucak, rucak, vecera - DZEM :lol: :lol: salim se.. ali za dor. i vec. nam je pretezno bio dzem.. ali uvek su hteli da ti spreme nesto drugo, ako ih pitas i ako neces da jedes to sto je namenjeno da se jede :D i tako.... 8)

mortishaaa:

mada sad kad razmislim.. na ovoj poslednjoj, ako se izuzmu neke stvari.. mi je bas bilo lepo :D iako sam nakon eksk. bula u bedaku.. sad kad razmislim, bilo je OK :? :lol:
posto je ova moja eks. bila radna, mi smo tamo i 'ucili' :shock: i dobijali ocene :shock: i setali.. i izgubili se jednom sa sve profama :shock: pa isli po necijem imanju :shock: pa sam se ja zzainatila da nadjem rusu, ali je nisam nasla :( pa smo pesacili i do nekog glupog drveta ljubavi :shock: i do najstarijeg drveta u Srbiji 8) i pravili smo herbarijume :shock: (a u skolskim novinama su napisali dok je FII1 (tj. mi) pravilo herbarijume, druga dva odeljenja su pravila zurke :shock: :shock: :shock: jos ispadosmo streberi.. a to sto su oni prve noci ucili ko blesavi :shock: ) no dobro.. inace boravili smo u nekim ,vilama' kako su ih zvali.. a to su kao neke drvene kucice.. bas su slatke.. samo sto sam ja naravno bila u najlosijoj.. nalazili smo bubasvabe po sobama :shock: a hrana nam je bila super.. :D dorucak, rucak, vecera - DZEM :lol: :lol: salim se.. ali za dor. i vec. nam je pretezno bio dzem.. ali uvek su hteli da ti spreme nesto drugo, ako ih pitas i ako neces da jedes to sto je namenjeno da se jede :D i tako.... 8)
Колико дрвећа љубави има у нашој земљи :shock: :shock: :shock: Где сте били на екс?МИ кад смо били на Гочу,били смо до неког дрвета љубави :lol:

Bliznakinja:
mortishaaa:

Колико дрвећа љубави има у нашој земљи :shock: :shock: :shock: Где сте били на екс?МИ кад смо били на Гочу,били смо до неког дрвета љубави :lol:
na gocu :wink:

mortishaaa:
Bliznakinja:
mortishaaa:

na gocu :wink:
Па тачно сам провалила по овим хербаријумима...и ми смо то правили :lol: :lol: А знам да смо сви поцркали док нисмо дошли до дрвета...чак ми се на једном учинило да смо се изгубили у оној шуметини :lol: :lol: МА брука

Bliznakinja:
Па тачно сам провалила по овим хербаријумима...и ми смо то правили :lol: :lol: А знам да смо сви поцркали док нисмо дошли до дрвета...чак ми се на једном учинило да смо се изгубили у оној шуметини :lol: :lol: МА брука
zasto ste vi pravili herbarijume :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ma meni je bilo super.. ja sam ceo put trazila RUSU!!!!! na kraju mi je drugarica rekla je8o te taj RUS, jer je mislila da se biljka zove RUS :oops:

a znate sta smo moja luda drugarica i ja radile.. pile smo vino, dok smo cuvali druga i drugaricu koji su bili mrtvi pijani :shock: najzesce je sto je dosao profa 8) ali.. na srecu ja sam ,osetila' da on dolazi, pa sam cusnula drugarici vino i ona ga stavlja u orman i tom trenutku profa kuca :shock: mi kao ko je.. on kaze pa profesor ko bi drugi.. i mi otkljucamo vrata.. :lol: inace on je dosao njih da obidje.. posto je on znao.. bla.. 8) a kad se ovaj drug ispoovracao.. sreca pa je lezao na str. doduse ka zidu.. pa je zid bio :oops: i po carsavu je i svuda.. i mi smo ga terale da se pomeri, da ne spava na tom carsavu ali on nije hteo :shock: tek ujutru je pristao.. pred ustajanje.. a nas dve celu noc nismo spavale ko da ce oni da se probude :shock: kreteni.. u jednom trenutku krenule da spavamo i samo ja istripovana skocim i kao NE ne mozemo da spavamo :lol: i nastavimo da sedimo.. i oko 7 se nakanimo da spavamo i ja pocnem da kasljem :lol: pa sam izasla napolje.. posle kad sam se vratila.. bljbljblj (zvuk gadjenja) tek sam izvalila kako tu smrdi, a mi nismo nista osecale 8) etc. da ne smaram :wink: to nije zanimljivo kad se prica.. zanimljivo je samo meni i toj ortakinji :wink:

Back