Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Јао да пиштољи на меткиће..
Који бебци...страва и ужас
Који бебци...страва и ужас

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да,то је исто као кад се иде по највећој врућинчини од Бг-а до Врњачке бањеSasha85:Ma,to je bilo samo u osnovnoj... Sto se tice tih privezaka i ostalih stvari...
Sada smo kupovali sve moguce vrste cokoladica i ostalih gluposti koje ovde nema...![]()
Ali najzesce je bilo kad smo umirali od vrucine u autobusu...
A onaj glupi vozac tek kad smo stigli kuci ukljucio klimu... :?
Zamalo jednom da nas ubaci u Dunav...![]()
Pa,ovako . . .Electra:The Last Unicorn:Xtina:Ja sam na ekskurziji dozivela jedan od najvecih blamova na svetu,tako da vam necu ispricati,sramota me jeops: ,a i mozda je neko na ovom forumu ko me poznaje,tako da nema sanse da vam ispricam,mozda za 20 godina kada svi zaborave.
E sad...ko ce da cheka 20 godina! :?
Ajde isprichaj(tj.napishi),nemoguce da je bash tako strashno!!??
Slazem se!!!A ionako te niko ne zna... ja te bar ne znam :wink:
Колико дрвећа љубави има у нашој земљи :shock: :shock: :shock: Где сте били на екс?МИ кад смо били на Гочу,били смо до неког дрвета љубавиmortishaaa:ekskurzije... grrrrrr.. jaa ih ne volim.. jer uvek bude uzasno..
mada sad kad razmislim.. na ovoj poslednjoj, ako se izuzmu neke stvari.. mi je bas bilo lepoiako sam nakon eksk. bula u bedaku.. sad kad razmislim, bilo je OK :?
![]()
posto je ova moja eks. bila radna, mi smo tamo i 'ucili' :shock: i dobijali ocene :shock: i setali.. i izgubili se jednom sa sve profama :shock: pa isli po necijem imanju :shock: pa sam se ja zzainatila da nadjem rusu, ali je nisam naslapa smo pesacili i do nekog glupog drveta ljubavi :shock: i do najstarijeg drveta u Srbiji 8) i pravili smo herbarijume :shock: (a u skolskim novinama su napisali dok je FII1 (tj. mi) pravilo herbarijume, druga dva odeljenja su pravila zurke :shock: :shock: :shock: jos ispadosmo streberi.. a to sto su oni prve noci ucili ko blesavi :shock: ) no dobro.. inace boravili smo u nekim ,vilama' kako su ih zvali.. a to su kao neke drvene kucice.. bas su slatke.. samo sto sam ja naravno bila u najlosijoj.. nalazili smo bubasvabe po sobama :shock: a hrana nam je bila super..
dorucak, rucak, vecera - DZEM
![]()
salim se.. ali za dor. i vec. nam je pretezno bio dzem.. ali uvek su hteli da ti spreme nesto drugo, ako ih pitas i ako neces da jedes to sto je namenjeno da se jede
i tako.... 8)
na gocu :wink:Bliznakinja:Колико дрвећа љубави има у нашој земљи :shock: :shock: :shock: Где сте били на екс?МИ кад смо били на Гочу,били смо до неког дрвета љубавиmortishaaa:ekskurzije... grrrrrr.. jaa ih ne volim.. jer uvek bude uzasno..
mada sad kad razmislim.. na ovoj poslednjoj, ako se izuzmu neke stvari.. mi je bas bilo lepoiako sam nakon eksk. bula u bedaku.. sad kad razmislim, bilo je OK :?
![]()
posto je ova moja eks. bila radna, mi smo tamo i 'ucili' :shock: i dobijali ocene :shock: i setali.. i izgubili se jednom sa sve profama :shock: pa isli po necijem imanju :shock: pa sam se ja zzainatila da nadjem rusu, ali je nisam naslapa smo pesacili i do nekog glupog drveta ljubavi :shock: i do najstarijeg drveta u Srbiji 8) i pravili smo herbarijume :shock: (a u skolskim novinama su napisali dok je FII1 (tj. mi) pravilo herbarijume, druga dva odeljenja su pravila zurke :shock: :shock: :shock: jos ispadosmo streberi.. a to sto su oni prve noci ucili ko blesavi :shock: ) no dobro.. inace boravili smo u nekim ,vilama' kako su ih zvali.. a to su kao neke drvene kucice.. bas su slatke.. samo sto sam ja naravno bila u najlosijoj.. nalazili smo bubasvabe po sobama :shock: a hrana nam je bila super..
![]()
salim se.. ali za dor. i vec. nam je pretezno bio dzem.. ali uvek su hteli da ti spreme nesto drugo, ako ih pitas i ako neces da jedes to sto je namenjeno da se jede
i tako.... 8)
![]()
Па тачно сам провалила по овим хербаријумима...и ми смо то правилиmortishaaa:na gocu :wink:Bliznakinja:Колико дрвећа љубави има у нашој земљи :shock: :shock: :shock: Где сте били на екс?МИ кад смо били на Гочу,били смо до неког дрвета љубавиmortishaaa:ekskurzije... grrrrrr.. jaa ih ne volim.. jer uvek bude uzasno..
![]()
![]()
i tako.... 8)
![]()
zasto ste vi pravili herbarijume :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ma meni je bilo super.. ja sam ceo put trazila RUSU!!!!! na kraju mi je drugarica rekla je8o te taj RUS, jer je mislila da se biljka zove RUSBliznakinja:Па тачно сам провалила по овим хербаријумима...и ми смо то правили![]()
А знам да смо сви поцркали док нисмо дошли до дрвета...чак ми се на једном учинило да смо се изгубили у оној шуметини
![]()
МА брука