EKSKLUZIVNO Marin Lepen: Ne ulazite u evropski košmar

Ima tu još kvalitetnih ljudi.
Recimo kolega @peti ligament pada mi na pamet

Колега Лигамент је дивна особа.

Рецимо, он има много добру културу дискусије и комуникације, не вређа и лепо је аргументован. Прави Господин.

На пример, са њим волим да се расправљам, и јако га поштујем иако сам идеолошки доста различит.

Колега Лигамент је дивна особа.

Рецимо, он има много добру културу дискусије и комуникације, не вређа и лепо је аргументован. Прави Господин.

На пример, са њим волим да се расправљам, и јако га поштујем иако сам идеолошки доста различит.
Ma, ima tu još ljudi s kojima vredi progovoriti i od kojih se može šta pametno čuti

Moram priznati da ipak postoje teme gdje se moja kultura dijaloga svodi na "piciginx pi*ko", i to demonstriram evo već drugi dan :(
Svi mi imamo svoje tamne trenutke :)

Ovaj forum, kada ste već spomenuli evoluciju stavova i razmišljanja, mi izgleda kao neki dnevnik, kada pogledam neke svoje ranije poruke.
Ipak sam ovdje već 11 godina (strašno :D), i nije ni čudo što kada vidim poruke dvadesetogodišnjeg mene imam izvjesne doze transfera blama.
Ali dobro, ne bi ni valjalo da je drugačije, život mijenja i oblikuje.

P.S. Hvala na lijepim riječima, simpatije su obostrane. Bitno je da smo uspostavili odnos normalnih sagovornika, pa i kada nekada možda pređemo u malo grublje rečenice, znamo da je stvar trenutne prirode, ne nekog trajnog animoziteta.

Да, то је био Носфи Из Неког Другог живота.

Наиме, постоје 3 Носфератуа:

1) Русобуљни нацијоналиста.

2) Рон Пол неокон.

3) ЕУ Зелени Љибераст.

То је развојни пут од детета са Села до Грађанина свијета.

Радује ме да и неки други људи (Дуле Србенда) такође еволуирају.

Ko zna kako će se sve to završiti :lol:

Moram priznati da ipak postoje teme gdje se moja kultura dijaloga svodi na "piciginx pi*ko", i to demonstriram evo već drugi dan :(
Svi mi imamo svoje tamne trenutke :)

Ovaj forum, kada ste već spomenuli evoluciju stavova i razmišljanja, mi izgleda kao neki dnevnik, kada pogledam neke svoje ranije poruke.
Ipak sam ovdje već 11 godina (strašno :D), i nije ni čudo što kada vidim poruke dvadesetogodišnjeg mene imam izvjesne doze transfera blama.
Ali dobro, ne bi ni valjalo da je drugačije, život mijenja i oblikuje.

P.S. Hvala na lijepim riječima, simpatije su obostrane. Bitno je da smo uspostavili odnos normalnih sagovornika, pa i kada nekada možda pređemo u malo grublje rečenice, znamo da je stvar trenutne prirode, ne nekog trajnog animoziteta.

Katastrofa mnogo :eek: , ja sam već 13 jbt, ode mladost ....:sad2:

Back