EKREMIZACIJA SRBIJE - prof. dr. Jovan Maric

Da li su Srbi ekremizovani i treba li celoj naciji psihijatrijska dijagnoa/pomoc?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
44.084
Neuropsihijatar i seksolog, prof. dr Jovan Marić, kaže da veruje da ništa nije slučajno, pa ni to da se dva rijalitija - Farma i Veliki brat, prikazuju baš sada u sudbinskom trenutku za zemlju kada se rešava problem Kosova.

- Rijalitije sam prvi put gledao u Africi, dok sam bio ambasador. Ali, tamo su se ljudi odavno zasitili toga. Mislim da je u našem slučaju, u ovom trenutku, prikazivanje dva rijalitija namerno spinovanje - odnosno zamajavanje nacije u ovom teškom periodu istorije Srbije. Bolje narodu skrenuti pažnju sa bitnih stvari kao što je Kosovo. Čak je i u Rimskom carstvu važila krilatica "svetina voli da bude varana", a osnovna zapovest u rijalitiju je - biti skandalozan - kaže Marić i objašnjava zašto skandali najbolje prolaze kod ljudi.

Ekremizacija Srbije

Zahvaljujući Ekremu Jevriću, dobili smo i novi kulturološki i sociološki pojam - ekremizacija Srbije.
- Čuo sam za tog čoveka, ali mi nije jasno čime je zaslužio da bude poznat. U opštem haosu u drušrvu na površinu javnog života su izašle anonimne osobe koje nemaju ni kvalitet, ni talenat za bilo šta - umetnost, nauku, sport... To je ekremizacija Srbije, ali zašto ljudi vole da posmatraju takve likove? Zato što nemaju razuđene i sadržajne sopstvene živote - smatra dr Marić.

314893_0412du21_kf.jpg

http://www.vesti-online.com/Scena/Rijaliti/305729/Zamajavati-narod-da-ne-misli-na-Kosovo

Da li su Srbi ekremizovani i da li je naciji u celini potrebna psihijatrijska dijagnoza-pomoc.

Neuropsihijatrija je smesna, ali menadzment rules, jel to hoces da kazes
Pogotovu ako nije zavrsio prestizni Megatrend, tek je onda smesan. ;)

Nebi trebalo da moze odraslu osobu, ali dok ste ti i Derer na poslu, decu vam odgajaju Ekrem i Lara preko malih ekrana. ;)

ajde bre ja mislio ti kao ozbiljan covek
tak maric je jedna budaletina koji ce za cevape da optuzi I gustere sa planete nibiru,
svi ti likovi koji se vrte u etru a strucnjaci u pm
ovaj maric onaj bozovic on je kulturolog, svi -olozi u pm javne ***** koje vole da se vide na televizor bez po grama mozga, raznorazni udbashki tasteri I slican sljam
deca na netu vidjaju 100 puta gore stvari I tu je isto ko I sa odraslima
pa I mi smo imali turbo folk, cecu majku I dobricu oca

ajde bre ja mislio ti kao ozbiljan covek
tak maric je jedna budaletina koji ce za cevape da optuzi I gustere sa planete nibiru,
svi ti likovi koji se vrte u etru a strucnjaci u pm
ovaj maric onaj bozovic on je kulturolog, svi -olozi u pm javne ***** koje vole da se vide na televizor bez po grama mozga, raznorazni udbashki tasteri I slican sljam
deca na netu vidjaju 100 puta gore stvari I tu je isto ko I sa odraslima
pa I mi smo imali turbo folk, cecu majku I dobricu oca

Ja ne znam ni ko je covek, komentarisem ono sto je rekao.
Hocemo li ga diskreditovati jer je pre 60g kao klinac ukrao jabuku u komsijinom vocnjaku ?
Tema nije njegova licnost, vec EKREMIZACIJA Srbije.

Nije se 3 000 000 Srba okupilo u jednoj "chat sobi" na netu, vec oko malih ekrana na otvaranju Farme.
Ti ako ne mislis da je to problem, onda ne znam sta da ti kazem.

Ne, a jel imas ti televizor ?

Е, видиш. Моја деца иду у добре школе, и музичке плус се баве спортом. И излазе са друштвом кад изнађу времена.
Имам али га не гледам, осим кад играју Јунајтед или Реал Мадрид.

Ovakvo smeće je uvek imalo publiku i to najmasovniju ,ili barem najupadljiviju nevezano za to dal je u itanju EU ,Kosovo ,NATO,Rusija, i pišanje po ljudima u pitanju .
Konkretno u Srbiji se ta sranja daju već jedno 5-6 godina sigurno , a u mnogo uredjenijim i normalnijim zemljama od naše i duže ,iako oni nemaju izdaju srca zemlje , raspad ekonomskog sitema i sveopšte sranje u celom društvu koje treba da zabašure sa tim Ekremom .
Inače sexualni dr Jovan Marić je veća estrada, debilana i zaglupljivanje i od Vendija i od Ekrema zajedno .

Ovakvo smeće je uvek imalo publiku i to najmasovniju ,ili barem najupadljiviju nevezano za to dal je u itanju EU ,Kosovo ,NATO,Rusija, i pišanje po ljudima u pitanju .
Konkretno u Srbiji se ta sranja daju već jedno 5-6 godina sigurno , a u mnogo uredjenijim i normalnijim zemljama od naše i duže ,iako oni nemaju izdaju srca zemlje , raspad ekonomskog sitema i sveopšte sranje u celom društvu koje treba da zabašure sa tim Ekremom .
Inače sexualni dr Jovan Marić je veća estrada, debilana i zaglupljivanje i od Vendija i od Ekrema zajedno .

Мртва трка.

Е, видиш. Моја деца иду у добре школе, и музичке плус се баве спортом. И излазе са друштвом кад изнађу времена.
Имам али га не гледам, осим кад играју Јунајтед или Реал Мадрид.

Ima dece i na Kosovu koja idu u dobru skolu, na muzicki ples i bave se sportom, a "drzava" za primer.
Nista izvini, u pravu si, ja tu nista nebi menjo - super ste, mislim na tzv. drzavu. :ok:

Back