Ekrem Jevrić i ostali objekti oduševljavanja u kulturno usnuloj Srbiji

Pa ovo je po vecine gradjana sta se cudite , kakav narod-takve emisije , bar u vecini , niko ih ne tera da gledaju to i ne drzi im zakovan TV na jednom programu ko u Severnoj Koreji, nego ljudi sami to masovno vole i gledaju ,tako da to nije nista cudno i neobicno da se sada svi zgrazavamo ,kao da ne znamo gde zivimo .
Zakucavanje,bundy:ok:

Još uvek mi nije jasno kako neko može da se loži na ovu retardiranu debilčinu... nije mi jasna omladina koja se oduševljava njegovim sranjima, njegovim likom i delom... nije mi i neće mi biti jasan narod koji će glasati za njega kad krene Farma 3, inače još jedan instrument produbljivanja kulturne usnulosti našeg divnog naroda.

IMA LI NEKOGA DA SPREČI OVO JE.BENO SRANJE?!?

DA LUPI ŠAKOM O STO I KAŽE DOSTA... DOSTA EKREMA, DOSTA FAHRETE I POPOVIĆA, DOSTA KURSADŽIJA, DOSTA FARME, TRENUTAKA ISTINE, DOSTA SVIH ONIH SRANJA KOJIH OČIGLEDNO NAŠEM NARODU NIKAD NIJE DOSTA.

IMA LI NEKOG? BILO KO?

Izgleda da nema.
Ево, ја ћу да се похвалим да нисам одгледала тај фамозни видео о којем сви причају, и нити намеравам.
Сви о томе причају и овде на форуму, и у СЖ, али мене нимало не привлачи да слушам глупости... :)

Smešan je glupim ljudima, bez uvrede.
Слажем се.

Ево, ја ћу да се похвалим да нисам одгледала тај фамозни видео о којем сви причају, и нити намеравам.
Сви о томе причају и овде на форуму, и у СЖ, али мене нимало не привлачи да слушам глупости... :)

+ 1 :klap:

Još uvek mi nije jasno kako neko može da se loži na ovu retardiranu debilčinu... nije mi jasna omladina koja se oduševljava njegovim sranjima, njegovim likom i delom...

Pa i omladina nije bolja od idola za kog glasa.

nije mi i neće mi biti jasan narod koji će glasati za njega kad krene Farma 3, inače još jedan instrument produbljivanja kulturne usnulosti našeg divnog naroda.

Naprotiv, dobro je sto Farma postoji, zato sto ona na videlo stavlja sve lose i najgore sto postoji kod nas. Jednostavno bilo bi greh tako nesto drzati u ilegali, jer bi tako postalo mnogo opasnije.

Meni su mnogo opasnije ove retardirane sapunice sa RTS-a koji prikazuju laznu idilu tipa Seljak Gori a Baba mu ga Ceslja, Speceni Orao, Greh njegove majke, Moj Krmak sa Posela ili slicno.

DA LUPI ŠAKOM O STO I KAŽE DOSTA... DOSTA EKREMA, DOSTA FAHRETE I POPOVIĆA, DOSTA KURSADŽIJA, DOSTA FARME, TRENUTAKA ISTINE, DOSTA SVIH ONIH SRANJA KOJIH OČIGLEDNO NAŠEM NARODU NIKAD NIJE DOSTA.

Sam si dao odgovor.

..premijera, gradonačelnika i saveznog sudiju.
Ne sviđa mi se.Ali ne toliko lično...Nego tendencija da svaki retard može da bude neko i nešto:think:
A ovaj ipak nije simpatičan kao Forest...
forrest-gump.jpg

Mada ni on sam na kraju nije postao ni predsednik US niti vođa hipi pokreta:cool:

Ne sviđa mi se.Ali ne toliko lično...Nego tendencija da svaki retard može da bude neko i nešto:think:
A ovaj ipak nije simpatičan kao Forest...
forrest-gump.jpg

Mada ni on sam na kraju nije postao ni predsednik US niti vođa hipi pokreta:cool:

Protiv tog čoveka nemam stvarno ništa, sigurno mu je lepše da se zeza (a i to je veliki znak ?) i od toga živi, nego da crkava na nekoj građevini svakodnevno, bez svetla na kraju tunela.
Sad što većina ljudi prihvata ono što im se plasira preko medija; njihov život, njihova stvar, imaju prilike da se bave nečim drugim.
A što se tiče te tendencije u politici i administraciji, mislim da je sve to proizvod korupcije, strančarenja i malverzacija, koje kod nas predstavljaju sastavni i normalni deo života, bez izgleda da će se nešto promeniti (na bolje) u skorije vreme.
Dobro, možda sve i nije baš 'vako crno..
A možda ipak i jeste.
:bye:

Poslednja izmena:
Protiv tog čoveka nemam stvarno ništa, sigurno mu je lepše da se zeza (a i to je veliki znak ?) i od toga živi, nego da crkava na nekoj građevini svakodnevno, bez svetla na kraju tunela.
Sad što većina ljudi prihvata ono što im se plasira preko medija; njihov život, njihova stvar, imaju prilike da se bave nečim drugim.
A što se tiče te tendencije u politici i administraciji, mislim da je sve to proizvod korupcije, strančarenja i malverzacija, koje kod nas predstavljaju sastavni i normalni deo života, bez izgleda da će se nešto promeniti (na bolje) u skorije vreme.
Dobro, možda sve i nije baš 'vako crno..
A možda ipak i jeste.
:bye:
Tako je treba gledati svoj život ne nasedati na distrakcije.Kojih ima dovoljno i bez televizije i novina.

Još uvek mi nije jasno kako neko može da se loži na ovu retardiranu debilčinu... nije mi jasna omladina koja se oduševljava njegovim sranjima, njegovim likom i delom... nije mi i neće mi biti jasan narod koji će glasati za njega kad krene Farma 3, inače još jedan instrument produbljivanja kulturne usnulosti našeg divnog naroda.

IMA LI NEKOGA DA SPREČI OVO JE.BENO SRANJE?!?

IMA LI NEKOG? BILO KO?

Izgleda da nema.

Vidim upućen si u sve emisije, gledaš li gledaš, ali rekla bih da si ili Ekrema posmatrao površno, ili si kasnije promenio mišljenje. On je najpoštenija i najčudnija zbog tolikog poštenja osoba, da sam ja fascinirana. Neka svi budemo po 5 min kao Ekrem, cvetaće ljubav u ovoj zemlji.

:heart::heart::heart: za Ekrema Jevrića pravog gospodina ( u dobroti i svim vrlinama, što je prava definicija gospodstva).

Back