ekonomski nepodoban muškarac

kud smo udarili po parama.... zanima me kada muškarac postaje ekonomski nepodoban
to jest uzmimo muškarca od 30 godina... koji nema stabilan posao, nema stabilne prihode, nema nekrektninu gde živi sam, ne vozi...
da li biste mu dale šansu? da li biste razmišljale u o bilo kakvom odnosu?

Sta vam je ljudi? Uglavnom su nam prazni novcanici, zar jos i takve teme?

Bila bih. Bila sam. Bila sam i sa suprotnima. Nije to nista uticalo na odnos.
Ne bih bila sa tipom koji ide po kladionicama, pusi, opija se, ne zna gde je kanta za smece, mljacka, srce... To je nesto pod "ne nikako" a da se odmah uociti.

Nije ovde samo u pitanju neko ko nema stalne prihode, jer i ako ima sta ako zaradjuje prosecnu platu, pa potom sta i ako zaradjuje u visini dve prosecne? Ovde je rec o tome da generalno muskarci koji su siromasniji su nepodobni bez obzira na to koliko oni bili vredni, obrazovani sve dok ne pocnu da zaradjuju neke vece sume.

Hah, a Srbija je Beverli Hils, pa samo mentalni idioti (i idiotkinje) ne mogu pristojno zaraditi :lol:

Opet ti u svom starom maniru ne mozes da ucestvujes argumentovano u diskusiji vec krece etiketiranje. Nema tog koji je bogat da nije popularan medju devojkama, takav muskarac ne postoji, ogroman broj ih znam, raznih profila i svi su makar imali solidan izbor.

- - - - - - - - - -

Da li to vazi i u obrnutom slucaju? Mislim da je evidentno da tu postoje dvostruki kriterijumi.

Ne zezaj. Nisam ocekivao ovako nesto od tebe. Koliko je tesko naci posao? Koliko dugo se ceka na posao, a koliko lako padaju otkazi?

- - - - - - - - - -

Apsolutno.

- - - - - - - - - -

Imam jednu drugaricu koja je bila u vezi sa tipom citave 4 godine, ali raskinula je kada je odlazila da zivi i radi u inostranstvu i skoro se udala za nekog stranca, dobila drzavljanstvo, itd itd.:roll:

E sada, ocigledno je raskinula sa doticnim jer vise nije vrsio svoju funkciju z:hm: pa stvarno ne razumem zasto bi bilo ko trebao zivot da provede sa takvom devojkom, a to se sigurno moze prosiriti i na skoro svaku devojku/zenu, a i muskarca u obrnutom slucaju, zar ne?

Danas je sramota raditi neke poslove, ali po meni je veca sramota da te izdrzavaju roditelji. Idi na gradjevinu bajo, ako sa fakultetom ne mozes, ali da sedis kao trut i da nista ne radis ne dolazi u obzir bar ne u kombinaciji sa mnom. Petnaest hiljada njegovih je petnaest hiljada. Sad to i nema bas veze sa temom, ali sam primetila masovni trend koji se zapravo uklapa. Vecini je ispod casti i vecina vice na sav glas "DRZAVA JE KRIVA!" Oni koji cute i suskaju, uglavnom se i snadju, kako to je druga prica, ali parazite ne podnosim.

- - - - - - - - - -

Hah, a Srbija je Beverli Hils, pa samo mentalni idioti (i idiotkinje) ne mogu pristojno zaraditi :lol:

Opet ti u svom starom maniru ne mozes da ucestvujes argumentovano u diskusiji vec krece etiketiranje. Nema tog koji je bogat da nije popularan medju devojkama, takav muskarac ne postoji, ogroman broj ih znam, raznih profila i svi su makar imali solidan izbor.

- - - - - - - - - -

Da li to vazi i u obrnutom slucaju? Mislim da je evidentno da tu postoje dvostruki kriterijumi.

Nije ovde samo u pitanju neko ko nema stalne prihode, jer i ako ima sta ako zaradjuje prosecnu platu, pa potom sta i ako zaradjuje u visini dve prosecne? Ovde je rec o tome da generalno muskarci koji su siromasniji su nepodobni bez obzira na to koliko oni bili vredni, obrazovani sve dok ne pocnu da zaradjuju neke vece sume.

Vredan muskarac cisti ulice ako nema drugog posla, a ne sedi sa roditeljima do tridesete.

sta su vece sume?
vec sam pitala, a ponovicu.
zivot nije lak, i dugo vec nikom me cvetaju lale i ljubicice.
ono malo situiranih, po prirodi stvari ce biti sa isto tako situiranim, jer im je frka da ce neko nesto da ocekuje od njih, da ce imovina da bude ugrozena.
najveci broj nas mucenika koji zive od plate, ma kolika ona bila, smo u istim govnima..
ako jedno radi, trazi i drugo koje radi..ni decaci vise nisu spremni da nekog tegle na ledjima.
previse se prica o lovi. previse se misli o lovi. zivot je ipak nesto drugo.
ako svako snosi svoj deo odgovornosti, odnosi imaju sanse.
to je cela mudrost.

Evo drug nosi namestaj po BGu, a decko studira na jednom od najtezih fakulteta tehnickih u Srbiji, a imam tako isto druga koji je zavrsio knjizevnost i nece da radi nista manje od prosvete... njegovi ga izdrzavaju. Mrs u ***** sto se mene tice. I stvarno nemam respekt prema ljudima koji su mentalno hendikepirani i vole da parazitiraju.

Danas je sramota raditi neke poslove, ali po meni je veca sramota da te izdrzavaju roditelji. Idi na gradjevinu bajo, ako sa fakultetom ne mozes, ali da sedis kao trut i da nista ne radis ne dolazi u obzir bar ne u kombinaciji sa mnom. Petnaest hiljada njegovih je petnaest hiljada. Sad to i nema bas veze sa temom, ali sam primetila masovni trend koji se zapravo uklapa. Vecini je ispod casti i vecina vice na sav glas "DRZAVA JE KRIVA!" Oni koji cute i suskaju, uglavnom se i snadju, kako to je druga prica, ali parazite ne podnosim.

- - - - - - - - - -

Vredan muskarac cisti ulice ako nema drugog posla, a ne sedi sa roditeljima do tridesete.

Ti ides u krajnost a mislis da ce takvog koji cisti ulice vrednovati neka devojka? Evo odgovoricu ti, pa tek onda ce ga prezirati i sramotiti se. Danas devojke zaobilaze advokate koji skromnije zaradjuju, profesore, lekare, razne ugledne ljude jer znaju da skromno zaradjuju iako iznad proseka a kamoli nekog ko cisti ulice i uopste koliko je ko vredan i obrazovan se najmanje gleda vec iskljucivo da li si bogat.
To je na prvom mestu a tek ako se ne moze naci takav onda se malo spustaju kriterijumi .

sta su vece sume?
vec sam pitala, a ponovicu.
zivot nije lak, i dugo vec nikom me cvetaju lale i ljubicice.
ono malo situiranih, po prirodi stvari ce biti sa isto tako situiranim, jer im je frka da ce neko nesto da ocekuje od njih, da ce imovina da bude ugrozena.
najveci broj nas mucenika koji zive od plate, ma kolika ona bila, smo u istim govnima..
ako jedno radi, trazi i drugo koje radi..ni decaci vise nisu spremni da nekog tegle na ledjima.
previse se prica o lovi. previse se misli o lovi. zivot je ipak nesto drugo.
ako svako snosi svoj deo odgovornosti, odnosi imaju sanse.
to je cela mudrost.
jeste tako, al s druge strane iam utisak da ovakve stvari tvrde ljudi koji s novcem nemaju problema

Ti ides u krajnost a mislis da ce takvog koji cisti ulice vrednovati neka devojka? Evo odgovoricu ti, pa tek onda ce ga prezirati i sramotiti se. Danas devojke zaobilaze advokate koji skromnije zaradjuju, profesore, lekare, razne ugledne ljude jer znaju da skromno zaradjuju iako iznad proseka a kamoli nekog ko cisti ulice i uopste koliko je ko vredan i obrazovan se najmanje gleda vec iskljucivo da li si bogat.
To je na prvom mestu a tek ako se ne moze naci takav onda se malo spustaju kriterijumi .

Mislim da gresis.
Nemam nesto godina, ali sam odrasla u Srbiji i dosta sto se te strane zivota tice prosla. I znam ljude koji nisu imali za hleb, a posle zaradjivali fino, pa cak i previse... samo se jedna stvar nije promenila. Oni koji parazitiraju su tu gde jesu i nista se tu ne menja. I svaka osoba sa pet grama mozga zna da je u Srbiji stanje takvo, a one koji nisu na dovoljnom intelektualnom nivou ne pominjem, jer nije lepo smejati se slabijima, tako me ucili u skolici.

- - - - - - - - - -

jeste tako, al s druge strane iam utisak da ovakve stvari tvrde ljudi koji s novcem nemaju problema

Prica se previse o lovi to je fakat, nose se telefoni od pesto e gde je moj od 200 bio ismejan i to od strane ljudi koji nemaju zivotni standard koji ja imam, ali danas je vazno pricati, stomak nema prozor, vazno je pokazati. Tako se bolje unovcimo kasnije, ostavljamo utisak laznog elitizma... i muskarci i zene..

Poslednja izmena:
Danas devojke zaobilaze advokate koji skromnije zaradjuju, profesore, lekare, razne ugledne ljude jer znaju da skromno zaradjuju iako iznad proseka a kamoli nekog ko cisti ulice i uopste koliko je ko vredan i obrazovan se najmanje gleda vec iskljucivo da li si bogat.
Jao, i da ti ne piše lokacija, tačno bih znala da si Novosoađanin. Istu priču drobite kao pretplaćeni, niko vama ne valja, samo ste vi za primer, a stalno kmečite k'o devojčice.
Kao što reče jedna članica, cela mudrost je u pronalaženju dvoje sličnih. A sposobniji su oduvek bili u prednosti, to ti je i zakon prirode.

kud smo udarili po parama.... zanima me kada muškarac postaje ekonomski nepodoban
to jest uzmimo muškarca od 30 godina... koji nema stabilan posao, nema stabilne prihode, nema nekrektninu gde živi sam, ne vozi...

imate dosta muskaraca koji su jako zanimljivi, produhovljeni, obrazovani, sa njima je vreme provedeno blagodet, a posle susreta idi svom poslu i radi do mile volje, rasporedjuj i pare i jare kako mozes i umes.
naravno, sve dok ti je zanimljivo da filozofiras o zivotu , uzivas u nekim "malim stvarima" i otkrivas "sitnice koje zivot znace", radujes se sarenilu jesenjeg lisca , recitujes sekspira u originalu, analiziras dostojevskog i govoris o kvalitetu tek ispijenog vina na 4 svetska jezika.

jedino mu ne treba ciniti medvedju uslugu lazuci i sebe i njega da vidite da je sa vama zbilja iz ljubavi, cak i ako je malo, samo malo, nista drugo no muska sponzorusa.

Poslednja izmena:
I da, poenta je u tome da vidis trud. I ne, ne bih se udala za coveka koji nije na mom nivou sto se sijaset stvari tice. Ali da bih trpela nekoga ko kuka da ne moze da nadje posao, a problem mu je da zasuce rukave ne bih pa makar imao i tri doktorata. Da ceka moju platu da sebi kupi penu za brijanje ne dolazi u obzir. I da, sasvim mi je jasno da je brak zajednica u kojoj oboje doprinose. Oboje, to je poenta.

- - - - - - - - - -

Nego sto je trend kukumavki, muskih udavaca i sponzorusa postao previse rasiren i zato na forumu i imamo neke spodobe. E pa muskarci, kapitalizam to ne trpi, prilagodite se.

Mislim da gresis.
Nemam nesto godina, ali sam odrasla u Srbiji i dosta sto se te strane zivota tice prosla. I znam ljude koji nisu imali za hleb, a posle zaradjivali fino, pa cak i previse... samo se jedna stvar nije promenila. Oni koji parazitiraju su tu gde jesu o nista se tu ne enja. I svaka osoba sa pet grama mozga zna da je u Srbiji stanje takvo, a one koji nisu na dovoljnom intelektualnom nivou ne pominjem, jer nije lepo smejati se slabijima, tako me ucili u skolici.

Takvi o kojima pricas, nisu bogati, to su oni koji krecu od nule a u Srbiji je vrlo tesko ako od nule ides da ces doci do nekog bogatsva ali mogu imati finansijsku stabilnost. U ovoj zemlji ljudi koji su intelektualci, rade ugledne poslove skromno zaradjuju. Malo mi je smesna prica o vrednima jer se to ne ceni, onaj ko je imucan ne mora uopste da bude vredan moze da bude npr tatin sin, rodjen u bogatoj porodici. Najvise zaradjuju narko dileri, ljudi koji se bave privrednim kriminalom, sportisti i to mali broj koji se probije .
Period tranzicije, privatizacije, sankcija, anarhije je ucinio da odredjen sloj se snasao i isplivao koji nikada u uredjenoj drzavi ne bi isplivao. Ti su i najcenjeniji. U praksi je vrlo mala razlika iz ugla devojaka izmedju nekog ko zaradjuje 50,60 000 ili duplo manje ili cak i ne radi.

Poslednja izmena:
Jao, i da ti ne piše lokacija, tačno bih znala da si Novosoađanin. Istu priču drobite kao pretplaćeni, niko vama ne valja, samo ste vi za primer, a stalno kmečite k'o devojčice.
Kao što reče jedna članica, cela mudrost je u pronalaženju dvoje sličnih. A sposobniji su oduvek bili u prednosti, to ti je i zakon prirode.

Ne, vec ne trpim licemerje a to je da najcesce pod tim "sposobni " vi mislite na one koji mnogo zaradjuju. Ne obazirete se na to koliko su takvi obrazovani, vredni, posteni i cenjeni u profesionalnim krugovima itd. Mogu to biti najokorelije ubice, narko dileri ili razmazeni tatini sinovi ali cim imaju kes, onda su "sposobni".

Takvi o kojima pricas, nisu bogati, to su oni koji krecu od nule a u Srbiji je vrlo tesko ako od nule ides da ces doci do nekog bogatsva ali mogu imati finansijsku stabilnost. U ovoj zemlji ljudi koji su intelektualci, rade ugledne poslove skromno zaradjuju. Malo mi je smesna prica o vrednima jer se to ne ceni, onaj ko je imucan ne mora uopste da bude vredan moze da bude npr tatin sin, rodjen u bogatoj porodici. Najvise zaradjuju narko dileri, ljudi koji se bave privrednim kriminalom, sportisti i to mali broj koji se probije .
Period tranzicije, privatizacije, sankcija, anarhije je ucinio da odredjen sloj se snasao i isplivao koji nikada u uredjenoj drzavi ne bi isplivao. Ti su i najcenjeniji. U praksi je vrlo mala razlika iz ugla devojaka izmedju nekog ko zaradjuje 50,60 000 ili duplo manje ili cak i ne radi.
Ja stvarno ne znam medju kakvim ljudima se ti kreces...

Ta vrsta nepodobnosti se zanemaruje ako muskarac ume sa zenama u krevetu, naravno da one nece ziveti sa takvim tipovima, ali za kresanje uvek ima sanse. :)

naravno da bih dala
ko danas sme da kaze da ima stabilan posao i prihode
sve dok radi i trudi se, koliko god da zaradjuje - za mene je vredan paznje
lezilebovic koji lezi i vrti palcevima i zali se kako pre nece da radi ako nije adekvatno placen, nego sto ce da haba svoje noge - sanse nema
pa da je kluni

Back