EKONOMSKI I SOCIJALNI PROGRAM SRS-A

Coke:
Zapravo mafija je u Srbiji dosla do moci znatno ranije, tokom devedesetih. Tada je iskoriscen rat da se stvore neformalni centri moci koji su poceli da finansiraju SRS i SPS. To su ljudi koji su se obogatili na svercu. Oni su u Bosnu vozili oruzije a iz bosne donosili organe koje su prodavali na zapadu.

Upravo tokom 90ih je bilo najvise mafijaskih obracuna, nastao je zemunski klan na svercu droge itd.
SRS je nastala na parama koje su dosle od prodaje droge deci u Srbiji.
Pitaj tvoj partijski vrh pa ako ne budu smeli da te gledaju u oci znaces.
Та мафија је и довела ДОС на власт и није се преварила! Сада јој је боље него икада!

taja:
..da znas ne bi pricala da je radulovic u ds-u
Па, шта мења на ствари што више није у ДС-у, када је то исти онај ДОС, који се, како је Шешељ и предвидео да ће да се подели и да сам себи створи и позицију и опозицију! Али СВИ СУ ИСТИ: Бодрум, крађа мандата, лоповлук, корупција, распродаја предузећа за 3 евра, корумпирани судови.... Гори су од СПС-, зато их они и подржавају у власти!

taja:
..zeno...kad nesto ne znas, onda pricaj uopsteno...ne pominji imena jer si smesnija no sto inace jesi :D
А шта то ја не знам? Да је нека фукара, пљачкаш и корумпирани политикант мењао партије као марамице'? Па после побегао у Еспању? Иначе, хвала на савету, свезналице моја. А бити смешан и није тако лоше, када се погледа колико вас се упиње из петних жила да изгледа озбиљније но што јесу и паметнији но што јесу и у тој борби са мајком природом за свој интелектуални имиџ, потрошише и оно мало памети и знања, па им ја не спочитавам то, јер се стидим уместо њих. А и твоји ресурси су скоро на нули, па ти ја не набијам на нос оно што би те растужило, јер питање је да ли би ти то и схватила са тако малим преосталим интелектуалним ресурсима. Ја сам осетљива, племенита и морална жена, па ми је жао када слушам нечија лупетања, а знам да је то последица менталне истрошености. И даље тврдим да су "радуловићи" многобројни конвертити и сви су кроз неке фазе свог политичког деловања били и у ДС-у, већ према својим или партијским потребама ДС-а.

Pa ljudi ovo je tema politika a ne humor i vicevi, ekonomski program SRSa ajte molim vas. :lol: :lol:Vuci je u kampanji za lokalne izbore najavljivao da ce u februaru 2005. biti obnarodovano i to cudo ali proso i februar 2006. a jos nas ne prosvetlise sigurno ga temeljno spremaju. Vjerica Radeta ce biti zaduzena za ekonomiju a turisticki radnik tj. kurirka iz KG Natasa Jovanovic za privredu ako ne ode u madjuvremenu u manekenske vode :lol:

Back