Mr X
Primećen član
- Poruka
- 705
Dali neko zna dali moze da se NASTAVI skolovanje na ekonomskom u novom sadu posle beogradske poslovne skole? Posto sam cuo da u beogradu ne moze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad dobijes odgovor javi i meni jer i mene isto brinedulebass:Hvala Mr X. Zvao sam neku zenu sa faksa u Subotici, neka Matkovicka. Kaze da verovatno ne mogu da se prebacim na odelenje u Novom Sadu vec samo u Subotici, sto mi nikako ne odgovara. Kaze da moram da pisem neku molbu, a mozda je i ne odobre. Ako poznajes tu zenu i ljude zaduzene za to, kazi mi kolike su mi sanse da se prebacim u NS. Pozdrav!
Hvala Mr X. Zvao sam neku zenu sa faksa u Subotici, neka Matkovicka. Kaze da verovatno ne mogu da se prebacim na odelenje u Novom Sadu vec samo u Subotici, sto mi nikako ne odgovara. Kaze da moram da pisem neku molbu, a mozda je i ne odobre. Ako poznajes tu zenu i ljude zaduzene za to, kazi mi kolike su mi sanse da se prebacim u NS. Pozdrav!
Kada izlaze zbirke sa zadacima za prijemni?![]()
Jedan drug je pisao molbu za prebacaj u ns i odbijena mu je, samo nzm da li je tacno sto kazu da moras kao odlusati deo predavanja u Subotici pa se onda prebaciti u ns...
Zbirke su vec izasle, idi na sajt i pronadji informacije u vezi informatora, on ti kosta 350 din. moze se naruciti pouzecem...
Ima li neko ko je upisao Poslovne Informacione Sisteme u novom sadu?
da, ja![]()
Mozes li mi reci nesto vise o tom smeru, odnosno kakvi su tvoji utisci... Kakvo je programiranje, zatim u 2. godini Baze Podataka i u 3. izborni predmeti, profesori..?
ja sam prva godina takodje ... tako da nemam nikakva iskustva ...
ono sto su mi drugi rekli je da je programiranje u prvoj dosta lako .. tj nije obimno .. a baze podataka u 2.oj tezi predmet ...
Znaci kolegeTakodje sam cuo da programiranje nije tesko, a za ostale predmete slabije... Mada u prvoj godini imamo skoro sve isto... jesi ti na budzetu, koji si bio na listi?
jok, sf ... 14 koliko se secam![]()
Koji si na konacnoj rang listi, odnosno na onog glavnoj? Jesi na budzetu?
Da li neko moze da mi kaze sta se swe sprema za upis Ekonomskog fakulteta u Nowom Sadu, i da li je tacno da studenti placaju profesorima jer profesori dolaze iz Subotice....