Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cao, ja sam prva godina...imas li mozda podvucenu skriptu iz sociologije za kolokvijum i ispit...i da li znas da li je dovoljno uciti samo odatle da bi se dobila neka visa ocena?
Hvala
Završavam četvrtu godinu društveno-jezičkog smera, polako me hvata panika jer se ljudi oko mene već uveliko spremaju za upis, a ja još uvek ne znam šta ću. Jedna od opcija mi je ekonomski, pa bih voleo da čujem neke savete od trenutnih i navršenih studenata:
1)Koju varijantu predlažete da radim na prijemnom s obzirom da sam društvenjak i koliko pripreme je neophodno?
2)Da li matematika na samom fakultetu može predstavljati problem jednom društvenjaku kome ona nije među lepšim/lakšim predmetima?
3)Da li je istina da se na fakultetu krši bolonja i da profesori umeju da budu prilično nekorektni kao što se priča?
4)Kakav je modul Marketing, ima li perspektive za posao i da li su cenjena dipploma?
Hvala unapred