Ekonomski fakultet Subotica-HITNO

alexis9

Početnik
Poruka
15
Trebalo bi da upisem EF SU, i zanimaju me sledeci smerovi:Racunovodstvo i revizija i Evropska ekonomija. ZA RR, da li je stvarno toliko tezak :eek:, kako sto se prica i da li je zanimljiv. Za EEB me zanima da li je perspektivan smer i gde se moze zaposliti nakon faxa, jer sam dobio dosta losih komentara za ovaj smer :evil:, ali meni se dopada, pa bi mi i najmanja informacija mnogo znacila. HVALA UNAPRED :D

Imam dosta prijatelja na Ekonomskom fakultetu, i mogu reći da je zaista veoma, veoma težak! Mnogi koji su učili su popadali godine, i završili na Megatrendu. Naravno da ne želim da Te demorališem, ali moraš biti spreman u šta se upuštaš. Jedino Ti vredi smer FBO = finansije, bankarstvo i osiguranje, koji je i ujedno najteži. Spremi se za učenje.. I srećno. :)
Izbegavaj smer, ne znam kako se tačno zove, vezan za Evropu, i trgovinski smer.

Za EEB me zanima da li je perspektivan smer

Ne.

gde se moze zaposliti nakon faxa, jer sam dobio dosta losih komentara za ovaj smer

Nigde i dobro si čuo, možda eventualno u medijima, nekoj stranci ili u nevladinoj organizaciji, ja na infostudu još nisam pročitao oglas da neka firma traži stručnjaka za evropske integracije i evropski biznis...

Back