Ekonomski fakultet Beograd FBO

dukisha

Početnik
Poruka
42
Zanima me koliko je poena potrebno da bi se upisao smer "finansije, bankarstvo i osiguranje".
Kada se bira smer (odmah na pocetku ili tek 4. semestra)?
Da li je moguce zavrsiti taj fakultet za 2 godine? Ako nije moguce onda je moje sledece pitanje: zasto nije?

Ja mislim da taj smer biraš tek na početku treće god.
Za samofinansiranje na ekonomskom treba oko 70, a za bužet oko 85.
A ovo za godine.... Pa ti ako možeš da daješ paralelno ispite iz prve i druge, a sledeće god. iz treće i četvrte, ja mislim da ti to niko neće zabraniti. :D

Na ekonomskom fakultetu u Beogradu smerovi se biraju na pocetku 4. semestra [ako pricamo o drzavnom, a ne o ovoj Megableji, Singiduduku i ostalima]. Prve dve godine [u 4 semestru samo mala odstupanja] su iste svima, 3 i 4 su razlicite totalno.
Sto se tice bodova, ove godine je trebalo oko 87 za budzet. Za samof. nisam siguran, nisam nikad gledao donju granicu.

Sto se tice FBO, ne znam mnogo o smeru, ali znam da slovi za najtezi smer na faxu. :)

A sto se tice zavrsavanja EKOFa u 2 godine, prvo smatram da je to retko ko sposoban, a drugo nisam ni siguran da li je to moguce. Svaki ispit ima odredjene predispitne obaveze, pa ne znam da li bi se te obaveze mogle preskociti.

Back